發新話題

【Logtin 仔】

今日打沙田區月賽,非常之病+累...唔識打波咁

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-4-5 02:20 發表
今日打沙田區月賽,非常之病+累...唔識打波咁
快D去睡覺 la,巳深夜2:43  明天醒來, 又一條好漢!  Goodnight !

好左好多,不過諗緊聽日番唔番學好...
因為崇拜,要聽牧師講野,好悶=,=

多多指教!!

好啦..等在下洗耳弓聽=)

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-17 23:02 發表
好啦..等在下洗耳弓聽=)
看過就算,不是想針對任何人,只是個人意見吧

我同意你既講法
其實我有時都見到有人呃post..吹水吾系問題
但系剩系打埋表情符號..又或者一d同文章無關既回覆
有時就真系令到人幾火下...真系仲要吾止一次
其實..我想問..要咁高分真系好既咩?會有人話你勁?

吾講回帖  就講發帖..我見到有d人成日上網搵新聞post上黎
你post新聞吾系問題..我地好樂意...但系你幾本上成個新帖欄上面全部都系你d新聞囉..有d人真系問問題既..咁咪比你推到好後囉..呢到話哂系乒乓球論壇嘛
有時見到d咁既行為真系好嬲-0-

樂天..吾介意我系到發表意見嘛

樂天老積咗!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-17 19:54 發表
我同意你既講法
其實我有時都見到有人呃post..吹水吾系問題
但系剩系打埋表情符號..又或者一d同文章無關既回覆
有時就真系令到人幾火下...真系仲要吾止一次
其實..我想問..要咁高分真系好既咩?會有人話你勁?

...
Y0Y0, 汝一日嬲幾次呢?!

發新聞無問題,
當然要適當啦,
好似太子發d新聞都係正野,
又唔會過多,
搞到閱讀理解攞U既我都有心機睇

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-17 23:27 發表

Y0Y0, 汝一日嬲幾次呢?!
我系一個情緒好波動既人

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-4-17 23:29 發表
聽日就考奧數試,希望考好d呢,好彩趕得切學微分

其實...別人覺得很普通的事,若果有機會發生在我身旁,我已經覺得是奇遇,希望可以處理好每一個奇遇吧,今日既奇遇就係19.23%既機會都比我得左=]     

花了兩年時間終 ...
嘩..學奧數..我細細個都學過d..不過我覺得太難
所以無學-0-
奸巴爹

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-4-17 19:59 發表

其實...別人覺得很普通的事,若果有機會發生在我身旁,我已經覺得是奇遇,希望可以處理好每一個奇遇吧,今日既奇遇就係19.23%既機會都比我得左=]     

花了兩年時間終 ...
支持Log少考試再獲佳績!

引用:
原帖由 jimgo 於 2009-4-17 23:44 發表
logtin版主成熟咗wo!liness" />
你好似十年都唔on msn~打比你又唔通,
好明顯避我

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-4-17 23:29 發表

花了兩年時間終 ...
咁你依家咩都唔好諗,
養足精神聽日考試啦!
加油!!
o( ^ (00) ^ )o

好似聽晚...

樂天哥仍然咁可愛~~
46哥經典名句:真係黑呀
樂天哥經典名句:型囉
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

logtin, add oil

發新話題