40 12
發新話題

【藍田球局】3月23日(Sat) 3-6pm (5張檯) 藍田(南)體育館

Andrew can't join ball game

謝謝通知, 咁lingying補上
引用:
原帖由 rosawyn 於 2013-3-21 11:21 發表
Andrew can't join ball game

引用:
原帖由 mym 於 2013-3-16 20:55 發表
你上面 (7:49pm)話join果陣, 就應該可以講聲今日泥5到,
5洗要我係論壇大聲同你講啦

.
我想講我過日係有突發事,泥唔到,唔係個個都唔會發生事,ok,我天日泥唔到

ok................
引用:
原帖由 686416 於 2013-3-22 20:38 發表
.
我想講我過日係有突發事,泥唔到,唔係個個都唔會發生事,ok,我天日泥唔到

引用:
原帖由 686416 於 2013-3-22 20:38 發表
.
當然人人都有突發事,但係放飛機亦係事實,放完飛機sorry都無句,重要好似發肥四咁,就好似有啲那個囉

一句講哂,
公道自在人心

Thanks.
引用:
原帖由 老禧 於 2013-3-22 22:05 發表

當然人人都有突發事,但係放飛機亦係事實,放完飛機sorry都無句,重要好似發肥四咁,就好似有啲那個囉

一句講哂,
公道自在人

仲有冇位呀?餓咗幾日手痕添

ok, peterpenfd 話泥, 冇位都加位比你, 我5打都比你打
[到時人太多, 5夠枱, 可在1樓活動室加枱)

引用:
原帖由 mym 於 2013-3-23 09:28 發表
ok, peterpenfd 話泥, 冇位都加位比你, 我5打都比你打
如果教授都咁俾位我跟你學打波就太好了

引用:
原帖由 mym 於 2013-3-23 09:28 發表
michael兄真唔話得,唔該哂

hsiao
join

welcome
引用:
原帖由 hsiao 於 2013-3-23 10:09 發表
hsiao
join

回復 23# 的帖子

你前後两次玩失踪,有急事都吾成理由,可能已成常態(因為你已開始委過于人),已不能接受!

686416,

問題係

1)3月16日你報左名冇出現, 同一日又再上泥報3月23日球局, 其實係再上泥報3月23日球局果時, 己經可以交代下, 先報下次, 5係好似奉旨咁, 話5泥就5泥.

2)3月2日果次, 如果真係有突發事, 當日都己經可以講句, 對不起, 臨時有事, 泥5到. 就5係講 "唔係個個都唔會發生事".

由於以上態度不能接受, 同時也不希望其他波友効法, 影響球局運作, 本球局現在將你列入黒名單.

如果你能夠反思自己過失, 及交回3月2日的費用, 本球局才會接受你報名

mym
引用:
原帖由 mym 於 2013-3-16 20:55 發表
[quote]
你上面 (7:49pm)話join果陣, 就應該可以講聲今日泥5到,
5洗要我係論壇大聲同你講啦
我想講我過日係有突發事,泥唔到,唔係個個都唔會發生事,ok,我天日泥唔到 [/quote]
引用:
原帖由 mym 於 2013-3-16 20:19 發表
686416,

你今天冇泥, 又冇通知, 點解?

3月2日果次, 2:14pm先通知, 話5泥. 果次其實有波友係 waiting list, 如果你早D出聲, 佢可以代你個位.

請你給個合理解釋, 否則入黒名單.

mym

講得好,我都支持Micheal教授的處理方式

Ok,我有前係講sor,我再講多sorry,教授我係30號被番25元正.我對我過卜講多對不起.我屋企電腦壞左,所以我未能心快的度應人火您.

我不能常卜上網站,所以我會帶泥麻煩.

引用:
原帖由 PingPongLeung 於 2013-3-24 11:31 發表
你前後两次玩失踪,有急事都吾成理由,可能已成常態(因為你已開始委過于人),已不能接受!
對不起,不過我真係有好重要的事,令大家有太多不便.

回復 38# 的帖子

其實你有好重要的事要做,即時黎吾到,就吾係用電腦覆人,係即時直接打比host話比人知!

686416,

你的解釋仍然不大合理, 但你可說句對不起, 就算啦. 如果, 你真的會現身, 交面回費用時再說. 黑名單需保留到你現身為止.

mym
引用:
原帖由 686416 於 2013-3-25 01:14 發表

對不起,不過我真係有好重要的事,令大家有太多不便.

40 12
發新話題