40 12
發新話題

【藍田球局】3月23日(Sat) 3-6pm (5張檯) 藍田(南)體育館

【藍田球局】3月23日(Sat) 3-6pm (5張檯) 藍田(南)體育館

地點: 壁2,3,4,5   (3-6pm) 活1 (4-6pm)     
     點去藍田(南)體育館? 請點擊下面圖畫裡面 "交通資訊" 個按鈕  
費用: $25,供三星波 (小於一日通知, 退出都要付費)
打法: 3局兩上兩落
報名: 留言 (請勿PM報名,首次報名,請PM電話)
放飛機黑名單: 686416 (點擊看詳情)
====================================================================
參加者: (點擊下面網名, 到個人空間)
1. mym
2. pingpongleung
3. coco
4. john lee
5. 蘭子
6. aman
7. lkk
8. 愛懶床
9.wyn_daniel
10. Ambrose
11.rosa
12.YM
13.lingying
14.老禧
15.peterpenfd
16.hsiao
---------------------------------------------------
R1.
R2.
---------------------------------------------------
留言報名後, 請點擊下面個公仔

噢......原來click公仔是報名的!!!
sorry....貪玩click左一下...我不是報名的哦....請原諒!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

冇問題
都要有留言先算報名的!!!
引用:
原帖由 poon 於 2013-2-22 17:11 發表
噢......原來click公仔是報名的!!!
sorry....貪玩click左一下...我不是報名的哦....請原諒!!!
都要有留言先算報名的!!!

join please

welcome
引用:
原帖由 愛懶床 於 2013-2-25 19:38 發表
join please

Ambrose and I will join, please.

JOIN, TKS!

welcome daniel, ambrose and rosa

Pls count me in.

welcome
引用:
原帖由 TS2010 於 2013-3-12 08:47 發表
Pls count me in.

ANDREW join, tks!

報後備,唔到早通知,唔該教授

加左你名, 多謝泥教我打波
引用:
原帖由 老禧 於 2013-3-13 19:46 發表
報後備,唔到早通知,唔該教授

join please

686416,

你今天冇泥, 又冇通知, 點解?

3月2日果次, 2:14pm先通知, 話5泥. 果次其實有波友係 waiting list, 如果你早D出聲, 佢可以代你個位.

請你給個合理解釋, 否則入黒名單  .

mym
引用:
原帖由 686416 於 2013-3-16 19:49 發表
join please

個日泥唔到

你上面 (7:49pm)話join果陣, 就應該可以講聲今日泥5到,
5洗要我係論壇大聲同你講啦
引用:
原帖由 686416 於 2013-3-16 20:26 發表
個日泥唔到

個日 (3月2日)泥唔到, 都應該講聲卦 ?
引用:
原帖由 686416 於 2013-3-16 20:26 發表
個日泥唔到

Sorry. I will not be able to come. Pls cancel my name.

Oh!
引用:
原帖由 TS2010 於 2013-3-17 20:59 發表
Sorry. I will not be able to come. Pls cancel my name.

40 12
發新話題