發新話題

【齋吹】『黑色星期五』早, 午, 晚食乜?!?!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-13 10:30 發表

炒小菜真一流,防兄有機會一齊試試liness" />
我要叫埋我大佬先至得wor!! 我大佬係輝sir!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-13 10:24 發表

冇乜出名架 .. 大排檔格局.. 不過打完波 餓餓地 ... 咩野都好食架啦.  首先 整碟鹵水鵝併盤 .. 煎豪餅 .. 避風塘瀨尿蝦 ... 京都骨 ....西蘭花班塊 ... 黑椒牛仔骨 ..... 椒鹽鮮魷 ... 什菜煲 .. 蒜蓉炸雞 ...
曼聯球迷最憎 "喳住發"......我地最愛 "不歪耍!!!"

引用:
原帖由 Myron 於 2008-6-13 10:17 發表

可以呀,問下老板娘睇下有冇優惠俾的波友
我有張9折咭liness" />
嘩!! 九折正!! 真係未試過呢間, 請你今晚食過咩正野, 就post上黎大家分享!! 謝謝!!

今晚咁急, 好難約人呢! 不過可以攪下次球局嚮港灣道或者駱克道, 打完過去食.....wakaakakaa!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-13 10:24 發表

冇乜出名架 .. 大排檔格局.. 不過打完波 餓餓地 ... 咩野都好食架啦.  首先 整碟鹵水鵝併盤 .. 煎豪餅 .. 避風塘瀨尿蝦 ... 京都骨 ....西蘭花班塊 ... 黑椒牛仔骨 ..... 椒鹽鮮魷 ... 什菜煲 .. 蒜蓉炸雞 ...
好似好正喎

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-13 10:46 發表

肥妹就得
啤酒推銷員..................你估下一晚可是 sell 到幾多支
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-13 10:55 發表

嘩!! 九折正!! 真係未試過呢間, 請你今晚食過咩正野, 就post上黎大家分享!! 謝謝!!

今晚咁急, 好難約人呢! 不過可以攪下次球局嚮港灣道或者駱克道, 打完過去食.....wakaakakaa!!
最好食緊避風塘炒蟹, 有大辣, 中辣, 小辣, 微辣.
見過有兩位女同胞, 叫左五個中蟹($350-400), 用左五種整法 :  大辣, 中辣, 小辣, 微辣 仲有羌沖炒. 嘆為觀止.
得聞過去試下, 老板娘好nice架, 不過多數係舊舖

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-13 06:11 發表
我會去打邊爐!! 太子既富城, 九點後藍妹十蚊三支!!
'九點後藍妹十蚊三支'. 平呀!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-6-13 11:19 發表

最好食緊避風塘炒蟹, 有大辣, 中辣, 小辣, 微辣.
見過有兩位女同胞, 叫左五個中蟹($350-400), 用左五種整法 :  大辣, 中辣, 小辣, 微辣 仲有羌沖炒. 嘆為觀止.
得聞過去試下, 老板娘好nice架, 不過多數係舊舖
係每隻350-400, 或是加埋咁多錢先!??? 哈哈!!

我好鍾意食辣野, 中辣唔知點呢?!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-13 10:50 發表

曼聯球迷最憎 "喳住發"......我地最愛 "不歪耍!!!"
我係利記FANS都唔鐘意"喳住發"..我最愛"起力梗"

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-13 11:22 發表

'九點後藍妹十蚊三支'. 平呀!
係呀! 十蚊三支藍妹, 不過係細藍妹!!!

記得之前好似介紹過.......肥牛好正, 而且係特價, 十二定十五蚊唔記得!

醬料唔係好多選擇, 但係蒜蓉加辣椒, 再落少少麻油.....夠晒!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

夠鐘食飯
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-13 12:03 發表

救命呀 .... 好肚餓
我都好肚餓!! 但係我食一點........頂住

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-13 11:49 發表

係每隻350-400, 或是加埋咁多錢先!??? 哈哈!!

我好鍾意食辣野, 中辣唔知點呢?!!
每隻350-400

[quote]原帖由 44_66 於 2008-6-13 12:23 發表
早餐食左個麥當當 豬柳 擰擰粉 餐 ....... 下晝 番大舖同老實爺撐台腳 食伯友 包既

發新話題