29 12
發新話題

(Full)【年廿九藍田球局】2月9日(Sat) 3-6pm (4張檯) 藍田(南)體育館

(Full)【年廿九藍田球局】2月9日(Sat) 3-6pm (4張檯) 藍田(南)體育館

年中無休,讓各球友多一個機會, 享受乒乓球這快樂的活動
球局專頁http://www.chiu-online.org/lamtin/index.htm)
--------------------------------------------------------------------------------------------
地點: (3-6pm)  壁2,3,4,5
費用: $25,供三星波 (小於一日通知, 退出都要付費)
打法: 3局兩上兩落
交通: 可預早留言, 2:40pm 藍田 MTR 恆生 等, 再夾錢坐的士(地圖 http://www.ccss.edu.hk/map/LTMap.htm)
報名:
1. 留言 (請勿PM報名,首次報名,請PM電話)
2. 點擊下面個公仔

====================================================================
參加者:
1. mym
2. coco
3. pingpongleung
4. 蘭子
5. ckl306
6. tykm2000
7. 輝
8. 老禧
9. 愛懶床
10. 686416
11. 旻軒
12. sum
13. sum 2
14. sum 3

又聰明又靚仔嘅教授,報住先,唔到早通知

又玩我
引用:
原帖由 老禧 於 2013-1-31 20:08 發表

join......唔到會早通知

欢迎 fly
引用:
原帖由 fly1983 於 2013-2-1 13:31 發表
join......唔到會早通知

Join please

愛懶床welcome!!!!!!!
引用:
原帖由 愛懶床 於 2013-2-2 13:36 發表
Join please

I'll join, thank you.

welcome ckl306
引用:
原帖由 ckl306 於 2013-2-2 15:17 發表
I'll join, thank you.

我想參加

欢迎
請PM個電話方便聯絡
引用:
原帖由 686416 於 2013-2-4 23:19 發表
我想參加

join, tks

旻軒joins. Thank you.

welcome rosa and 旻軒

可惜 今天Daniel沒空帶 Ambrose 來,否則兩位小朋友可切磋切磋 (兩位都打得好好 )
引用:
原帖由 車神爸爸 於 2013-2-5 07:13 發表
旻軒joins. Thank you.

帶個仔泥再旻軒打
引用:
原帖由 老禧 於 2013-1-31 20:08 發表

滿左?

9號系咪已經滿左?

看有沒有人退出. 跟經驗, 有波友可能星期四/五說退出
引用:
原帖由 carven 於 2013-2-6 01:29 發表
9號系咪已經滿左?

如未滿,可否加多3位,謝謝

初七球局仲有3位, 本星期六球局, 就要看有冇一兩個人在星期四/五退出
引用:
原帖由 sum 於 2013-2-6 21:45 發表
如未滿,可否加多3位,謝謝

29 12
發新話題