發新話題

小小力量已成力量!!!!快閃活動(真心想大家幫忙)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

小小力量已成力量!!!!快閃活動(真心想大家幫忙)

大家 我係呢個論壇唔經唔覺都有幾年
可能有人識我,可能有人唔識我!但系想大家衷心各大家幫忙

幾日前我同我女朋友分左手
最後既結果得番我自己一個
而我前幾日同我女朋友因為嘈交
因為我做了一件好錯的事!誤會左佢
我同佢亦都係相愛得很!
雖然我知我好傻,但希望會令他感動
我同佢最愛既日子係係1月14日
希望大家如果有睇過喜愛夜蒲2既人都知
最後關楚耀追回連詩雅大家做了一樣野
所有人向後行!
有意可pm
我想借著呢個機會挽回女朋友
雖然我放上網可能會受很一些人評擊
但是大家可否用一些時間來幫助
日期為:2013年1月14日
時間為:8:00
地點為:蘭桂坊米蘭站對出的十字路口
其實大家到時只係向後行就可以了

雖然我唔認識你,但概然你PM叫到,幫到的會幫你。
但快閃這家野是否有用便只有聽天由命
祝你好運
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

thank晒貓哥
希望大家真心會幫

玩倒鏡有乜用? 成功率太低。
不如那天起老蘭擺檔唱歌或者吹笛籌款。 (模仿街邊賣藝人仕)
起地下用粉筆寫上深情句子及錯怪女友同非常後悔等等。
之後將籌得善款捐晒俾慈善機構。無論最後同女友復合與否,都總算做左件善事!!!
有錯勿插,祝新年快樂。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

個日仲未考完試,去唔到…
在此留名表示支持,希望你女友會原諒你

我係附近返工可惜八點未收工
右手直板兩面反膠

抄橋冇誠意喎,不如自己諗些有心意既行動挽救仲好了
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

你應該在明天行動

祝你1月4日和你愛的人在一起過這一天,因為世界上就只有這一天201314(愛你一生一世)
大家都要好好利用這一天向自己心愛嘅人表白,包括太X白白
團結一致向前看

引用:
原帖由 太陽之子 於 2013-1-3 23:34 發表
抄橋冇誠意喎,不如自己諗些有心意既行動挽救仲好了
同意太陽的睇法,不過我有一個意見,就係唔好比件事拖太耐!
因為我好相信烈火戰車入面既一句對白:有d野過左去就係過左去,就算比架全世界最快既車你你都追唔番!

不如大家比D意見SAM,有什麼更好的方法
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我覺得發自真心誠意既道歉就最有效!不過任何方法都好,做之前諗一諗可唔可以感動自己,始終要感動別人先要能感動自己!

系咪HKD250一位,不過我收人仔,ok pm我,thx

多謝大家既支持 雖然有d人識 有d唔識
但點都好 多謝你們

倒後行路人會否罵鬼?
<-->
.

Support you

引用:
原帖由 sam1996921 於 2013-1-4 16:01 發表
多謝大家既支持 雖然有d人識 有d唔識
但點都好 多謝你們
有冇做到,結果如何呢?
團結一致向前看

發新話題