31 12
發新話題

[聯和墟體育館~練習球局] 1月1日(星期二) 10am-1pm (2張檯)

[聯和墟體育館~練習球局] 1月1日(星期二) 10am-1pm (2張檯)

日期:1月1日(星期二)上午10:00-1:00
場地:粉嶺聯和墟體育館(和滿街9號三樓) - 9 & 11 號檯
形式:練習為主
費用:平分

現有參加者:

1. Me
2. Necky
3. Necky's friend
4. Friday
5. Necky's friend
6. explozthelimit
7. st3007
8. st6788
9.

本帖最近評分記錄
  • jcclee +10 開球局獎勵 2012-12-30 23:50

so nice to have first game 2013... happy new year, Lady...  add me, please!!

引用:
原帖由 Friday 於 2012-12-30 20:30 發表
so nice to have first game 2013... happy new year, Lady...  add me, please!!
Welcome

One more friend want to join, thx

引用:
原帖由 necky 於 2012-12-30 22:26 發表
One more friend want to join, thx
Welcome

JOIN

引用:
原帖由 explozthelimit 於 2012-12-30 22:38 發表
JOIN
Welcome

我以前唔肯同你地打,水平差太遠了!friday實在係好勁!

引用:
原帖由 ryan1003 於 2012-12-31 00:24 發表
我以前唔肯同你地打,水平差太遠了!friday實在係好勁!
你覺得是你很勁 ?
還是覺得他們很勁 ?

其實如果只是一般的活動/球局, 水平不是太過重要的因素,
有波打, 識多些朋友才是真正的意義所在.

他們太勁了,我睇完他們打!自己望下自己又真係爭太遠!又驚人要就我就得太辛苦!

Jcclee兄,我點會勁丫?我得三個月球齡咋!

咁更加要多些參與 !

多謝鼓勵,希望有天能和你打球和請教器材的知識!

ryan 咁有味力 吸引到 jcc 光臨此帖

May I join the game ?

引用:
原帖由 st3007 於 2012-12-31 14:27 發表
May I join the game ?
Sure. Welcome

JOIN

引用:
原帖由 st6788 於 2012-12-31 22:28 發表
JOIN
Welcome

到場時幫我訂埋7號場11-13點好嗎

Jcclee兄很好人,成日教我器材知識令我受益不淺!

引用:
原帖由 ryan1003 於 2012-12-31 23:44 發表
Jcclee兄很好人,成日教我器材知識令我受益不淺!
佢退隱江湖咁耐,都比你遇到

31 12
發新話題