發新話題

史奈達即將轉戰英超

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

史奈達即將轉戰英超

Tancredi Palmeri《CNN》意大利記者、《米蘭體育報》記者在twitter爆料, 史奈達已經與熱刺達成協議,即將轉會倫敦。正等待熱刺和國米達成協議。

Here the big market news:Sneijder agreed deal with Tottenham,and ready to move London asap.Waiting for Inter and Spurs to agree terms

https://twitter.com/tancredipalmeri/status/283393939434774528

《都靈體育報》就稱國米正在等待沙浩克04的報價,而1200萬歐元就能成交,而且他們也能夠支付史奈達高達600萬歐元的稅後年薪。
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網

史奈達呢一兩年受傷困擾,狀態唔係幾好!
不過級數肯定世界頂級!

點解唔去曼聯
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

以前足球小將都有個史內達
香港乒乓網

英超好消息
<-->
.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-12-26 07:20 發表
點解唔去曼聯
太陽係MU迷?

引用:
原帖由 ryan1003 於 2012-12-26 13:24 發表

太陽係MU迷?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

可惜足球小將個史奈達係德國隊吖
團結一致向前看

冇記錯係咪火焰射球?
熱刺有著數 貴賣無心戀戰既modric 平買沉睡中待發既史奈達

但就吾應該賣vdv.

到時阿記作客白鹿徑咪死得

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-12-26 13:41 發表

我都係MU迷,不過MU真係無必要買史奈達!
反而而家最重要係一個防守力強可以轉守為攻既防中同一個突破力強既前場球員!

意大利D球星買小見小
右手直板兩面反膠

回復 15# 的帖子

佢荷蘭人厘嫁wor

係話意甲唔係國家隊
右手直板兩面反膠

引用:
原帖由 ryan1003 於 2012-12-26 16:35 發表

我都係MU迷,不過MU真係無必要買史奈達!
反而而家最重要係一個防守力強可以轉守為攻既防中同一個突破力強既前場球員!
同意一半 , 雲佩斯仲唔算係突破力強嘅前鋒嗎 ?

引用:
原帖由 Ricky~Moon 於 2012-12-26 21:47 發表
同意一半 , 雲佩斯仲唔算係突破力強嘅前鋒嗎 ?
雲佩斯唔算突破力強,因為速度唔算高,你睇番07年MU贏歐聯你就知咩叫突破力強!
當年三叉既快速反擊就真係勁到嚇死人!

發新話題