發新話題

【2013 元旦盃】2013年1月1日 (星期二) 12:00am-9:00pm 何文田

型英帥靚正 -- 報名

留2隊:
1)2000年A
2)2000年B
by Luban's Dad

2013 元旦杯意見調查

組合限制有無意見?
讓分有沒意見
歡迎提出

我覺得有組合限制就唔洗讓分

我認為非註冊球員應當可以參加,很多球友都是非註冊球員。
本帖最近評分記錄

陽光乒乓報名,thanks

我認為雙打要讓分
本帖最近評分記錄

青乒報名,thanks.

1.have非註冊球員but唔洗讓分
2.組合限制, but maximum is not 10 points maybe 12
3.讓分 1 grade=1 point but girl a =boy b

本帖最近評分記錄
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

最好有午膳時間
本帖最近評分記錄

本壇會細心參考各意見及加以改善
希望有更多意見可供參考

one team for me pls

非註冊球員限制分數有點麻煩, 最驚出左5個非註冊國援
本帖最近評分記錄

到時太陽派張繼科,馬龍,許昕,棄權兩場都唔知點打

另外可以考慮埋分主客隊, 打兩場既選手, 除左兩個都一定要打第五場外, 一個打第一場, 另一個打第二場, 唔係就可能會重覆對打

本帖最近評分記錄
  • monkey330 +10 多謝參與 2012-10-25 22:32

讓分is a must i think
to let more chances for differnent results come
本帖最近評分記錄
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

稍後會開投票關於人頭分和讓分問題

偉裕 pls
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

留1隊

展藝留兩隊 唔該哂
板:黑水晶
展藝卓球

發新話題