發新話題

長洲之光∼SZE SZE

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動
謝謝Mao哥

希望所有在HKTTF打過波的小朋友,都能在未來獲得好成績同開開心心

謝謝太陽教練

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-12-16 23:23 發表
SZE SZE 七大特點

1)有禮貌
2)有球品
3)有個好DADDY
4)有個好MOTHER
5)有個好細佬
6)有一群好波友
7)仲有好技術

其实最一個得奬的小朋友背后都有一個好家庭
8)都要有一個好好打球的地方,提供一個為小朋友來實戰同練習(如Mao館)
SzeSze,淋淋,小王子,盈盈同哥哥,亨亨,Bowin,都經常在Mao館實戰

Thanks, Ricky Moon, Ho(乒乓人) & 郭弱

回復 11# 的帖子

一於甘話..輸完又來打過, 我好相信一件事,經驗同技術唔係勝利得返黎,係要從失敗中學習同尋找.
所以LokLok他自已輸波都係開開心心,從來都唔流一滴眼淚.....隨了輸比SzeSze

謝謝譚生,謝謝Mao嫂

我只係希望他們能找到一個健康的興趣,減少對打機的興趣,而做成不良的影嚮

謝謝DannyLam,謝謝JiamLam謝謝王子,有競爭才有進步,希望大家都一齊努力

引用:
原帖由 dannylam 於 2012-12-17 11:04 發表
同意, 不如搞長洲集訓營, 等d小朋友 打完波, 夜晚bbq, 第2日跑沙灘, 捐張保仔洞做體能!
(但唔住東堤)
但東堤可挑戰大家的胆量喎

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-12-17 14:05 發表

我好早都有這個想法。時間可以夾一夾
東提西提都無有怕
我諗你到晚上就會叫大家飲酒,飲到甘上下你就會做酒仙〔走先〕

代SzeSze同LokLok謝謝各位前輩,Stephen1019, ChrisYeung & 小閒

回復 29# 的帖子

謝謝鐘生,我鄧你開心就真啦.

如果各位想到長洲打球,我會同負責Book場的球友針針,到時也可和長洲其他少年及青年波友一齊交流,時間真係要大家頃頃

發新話題