發新話題

做和事老竟然比人問候娘親!

引用:
原帖由 borkee 於 2012-12-11 06:37 發表
有時就係咁喇,呢D咪叫好心著雷劈囉!下次有得佢地,出少句聲。
依D事一定要出聲.....我唔想見到第二個受害者!

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-12-11 11:06 發表
希望條友知錯致歉
佢唔只一次呀......早排陳有網友投訴他!

明顯他已不能控制自己的病情,,
7星板 OFF +.+

小閒唔好勞氣,好多野自有公理!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

莫非又係佢?

引用:
原帖由 mao 於 2012-12-11 12:24 發表
莫非又係佢?
正是他

不要勞氣......

引用:
原帖由 小閒 於 2012-12-11 11:49 發表

佢唔只一次呀......早排陳有網友投訴他!
有勞樓主提醒<本想吐用年紀大了不知錯的常規, 但原來其有病在身>, 現代WATT了的人不易從外表看到, 要有人中招並提出才揭曉

<-->
.

網上判官

搵火X搞掂佢, 免得佢為禍乒壇的秩序!!!

Japen 叔叔話下次遇到佢一定開佢 Tall
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

哦 ! 又係佢 !

有次打波都碰到件極品,係見人哋同佢打,呃分不特止,仲喺度話人屎波,對手同佢講,打波玩吓啫,唔使咁吓!佢回一句,X,我就係咁串咖喇,你打得贏我先講嘢吖!
其實論壇有冇機制可避免讓這些人士暫時停止球局活動,你知啦若攪手唔知讓這些人參加球局,會野來不快,每每到出現問題像正苦咁諗計解決!這裡有像資料庫甚麼的,讓有一定資力嘅攪手知道這些極品,在攪球局時不預他們參加以減低不愉快事件!亦可作短暫懲罰!資料庫可保留三個月,之後就除名!上次的極品我雖不知他名字但係我拍下他的樣子!

BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 songyip 於 2012-12-11 17:57 發表
搵火X搞掂佢, 免得佢為禍乒壇的秩序!!!
無必要找人算帳......我們不是爛仔!

引用:
原帖由 青見人 於 2012-12-11 20:49 發表
有次打波都碰到件極品,係見人哋同佢打,呃分不特止,仲喺度話人屎波,對手同佢講,打波玩吓啫,唔使咁吓!佢回一句,X,我就係咁串咖喇,你打得贏我先講嘢吖!
其實論壇 ...
其实你的建議好好
乒壇有品人99﹪
但一個﹪足影響我們

今年我聽過不少人同我講有人(不是爆粗)
只是少年得志,語無倫次,說者可能無心,但聽者有耳
名便唔開,況且不止一個,作為長輩要好好教育下一代

希望能共創一個健康的乒壇

冰個冰個???我想會下佢

引用:
原帖由 kitkit003 於 2012-12-12 00:07 發表
我知道

引用:
原帖由 lycong 於 2012-12-12 00:09 發表

我知道
雖??

引用:
原帖由 kitkit003 於 2012-12-12 00:07 發表
經常都會去歌街!名字我不想說呀。

此君最近好熱
經常被人上網

發新話題