發新話題

【超版通訊】Dec

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-12-11 01:38 發表
比佢講多D,佢的說話隨時會構成恐嚇或威脅,到時再問JCCLEE的法律意見
但事实上其实佢精神可能真的有問題,或者大家都是唔好理佢
今次最傷是太陽,反為我無所謂,都習慣比人講,況且我從來無說過我是好 ...
唔傷啦,我都慣左俾人話我渣
只係唔鍾意被人屈我地欺騙人
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

如果你認為要高調CLEAR時便出聲
雷樂兒排了61你都即刻無找她了
有無私下找我便唔知

暫時唔駛啦,唔想引起口水戰

乒匯乒乓球會

尊重你的DECISION

我唔想做封面人物

乒匯乒乓球會

ZJK又上封面?
其實我覺得佢真係有咁大影響力?
咪由佢發作多陣,睇下佢有咩作為
清者自清,time can tell
事實係佢D球局有問題
另外佢話有D同貓哥既錄音
如果佢真係放出黎又係假既話咁就可以告佢誹謗

LATEST POST
MM收到法律意見群組名稱應該叫做聲討霸權還童希真一個公道好D,意見指出就算你9成9你冇錯,只要比對方說:例如你有冇打錯標點呼號,這樣哪樣都可以入到我位,況且呢個群組主要目的係證明對方無中生有之抹黑便可,無需說自已一點錯都冇,真係專業,同埋根據經驗呢位人兄最善長係做假,我唔會同佢叫交,我只會比大家聽下有D咩原因要努煩一位大人物,搞到要親自打俾個小會員姐,你即管叫埋你的三五知已來我呢個群組,就算唔夠你多人,只要俾大家聽下你地有幾咁無恥就得囉

佢講的電話錄音
我估是指jcclee或我
不過便是有又如何,我們都不怕,他說的只是嚇。便是他想玩法律jcclee也不驚,因為佢在法律界出身
只是我地唔知無啦啦佢又發什麼神經,河水本來不犯井水
仲要燒埋太陽,最無姑是佢
次次基本不是家豪,便是樂兒,或是健敏
不過暫時不用理佢,亦不需回應,無謂浪費時間
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我今天(12-12-2012) 下午3:44pm 也收到了童希真來電 (當時都覺得有d 奇怪, 又打來做咩 ?)

就事件, 本來我想打電話給貓貓, 只是未確實他是否在香港.

電話內容大概是想平反我們(論壇)單方面對他的不實指控....

我即時表示無時間和他糾纏, 亦無意跟他談論落去 (根本就是浪費緊我的時間)

對話之間既是反覆....且更是雜亂無章, 聽到我一頭霧水 !

最後....我跟他說 : 夠了 ! 到此為止吧 ! 我起初以為你是正常的, 我才跟你談這麼久,

但而家發覺原來你真是有問題的 ! 語無倫次 ! 最後還警告佢 - 請你不要再打來騷擾我 !

我未有時間看 FB 的內容, 可能遲d 有時間會睇吓....
不過, 如果大家只當他是精神病發作, 看了便算, 反正他 FB 應該不會有太多人睇的....
只要他不再入來攪事, 我們就不必要去俾反應佢, (我地越緊張, 佢就越會覺得戚, 呢d 係一般傻佬最想見的結果)

如果FB 內可以找到一些明確的誹謗證據, 其實是可以出討律師信嚇嚇佢 !
但再諗深一層....同一個精神有問題的病患者打官私, 到頭來只是浪費了自己的時間....

好一個痴人說夢話 !

只要無人給他任何回應, 他覺得冇癮, 自然就會收聲.

【版主通訊】2012-12-13

對於近日前某美孚球局開局者在網上的抺黑我們深感遺憾
正所謂道不同不相為謀,我們亦從來沒有阻你的雄鴻大計
乒乓論壇原意歡迎任何熱心乒乓的人仕或球會參加或加盟
但當事人好像別有用心,三推四次拒絕出示社團註冊証明
當然他有他的堅持理由,而我們論壇也有我們論壇的原則
是否因此而懷恨在心我們不得而知,
原來我們也不打算聲明什麼,
可是該名網友在言論中出言傷害JCCLEE及太陽教練
在論壇這麼久大家也了解他們的為人,是黑是白大家心中有數
若你喜歡歡迎隨時採取任何型式的法律行動
若你喜歡繼續抺黑,也歡迎你繼續,但請EMAIL一份COPY給我,否則我未必知道
我們無意像你一樣出言威脅或恐嚇,有關言論我們亦會保留追究的權利
最后祝你聖誕快樂
香港乒乓網

支持乒乓論壇~!!

btw, 我們的訓練球局無意搶某人的會員或生意
若某人不想你的會員參加我們的訓練球局應做好自己
而不是抺黑對方,唯一要幫我們教練CLEAR是
直到目前為止每一次的甲組訓練球局都是甲組教的
香港乒乓網

我冇份

有D人就係喜歡踏低別人,抬高自己.....常常做D損人又以為可利己的事,可笑

此人簡直不可理喻!
團結一致向前看

我沒有時間去睇過(他所講)有關的指控,
我也不會太放在心中, 更加不會介意....
反之, 對某人之情況是深表同情....
希望他終有日會康復和活得快樂一些.

但也會忠告他 - 見好就收 ! 適可而止 !

支持HKTTF......更要維護某某教練!

我搬了此post入版主區
各位亦不需為此事費神
如jcclee話也不會太放在心中, 更加不會介意....
香港乒乓網

just got one PM from one friend, i agree with thim, don't waste too much time on him

我都跟XX生交過手, 他是一個十分自我, 而且溝通能力十分差的人, 所以你在處理他的問題, 要份外小心
同時, 我認為亦不要為他投放太多時間, 因為我剛看過他hkttf的言論, 真係好childish, 好似小朋友扮大人咁, 小小事, 一時又話要報警, 一時又話要法律意見.
講真, 我覺得hkttf要做的事還有很多
香港乒乓網

發新話題