54 123
發新話題

【超版通訊】Dec

【超版通訊】Dec

各位有時間上一上face book 找找童先生的最近言論
其实我少上face book,好似中傷緊我們
有太陽,有jcclee,仲有我
暫時按乒不動,且我無時間看咁多face book
不過若不太過份便算
若太過份我唔介意出封律師信比佢
但其实此人我們無理佢好耐
無啦啦又發作?奇怪

剛入去睇下,原來他昨日同今日發作

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-12-10 15:28 發表
剛入去睇下,原來他昨日同今日發作
比 Link 我

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-12-10 15:43 發表

比 Link 我
fb打童希真就算無add他都可以睇到

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-12-10 15:47 發表

fb打童希真就算無add他都可以睇到
試過 search 無喎

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-12-10 16:11 發表

試過 search 無喎
但我ok喎;不如我cap圖上來

我同此人無任何交往,但就俾佢惡言中傷,真係火都黎…
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

Wilson,靠你喇!
團結一致向前看

我奇怪,無lala燒埋來
仲有我地的甲組訓練真是次次甲組來教,佢又知幾多

有一句最過份是丙組都保唔住
我覺得好過份

wilson
pls copy the link to his page and post it here

岩岩睇晒
好過份

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-12-10 22:56 發表
岩岩睇晒
好過份
你現在先睇甘遲o嫁

太陽都比人擺上台
我要考試嘛

我覺得條友自己精神分裂,老作一大堆謊言去誣陷貓哥。
團結一致向前看

你地講嘅嘢我睇唔到嘅?
團結一致向前看

呢條友真係可以話我地邀請佢加球會版塊, 說話倒轉來講, 係我地要求佢提交球會合法團體証明, 提供球會主辦人資料, 佢唔提供當然唔得, 唔係亞豬亞狗話係球會就可以加入, 到時有事時,論壇亦需要負上民事或刑事責任。

論壇參加乒總打團體賽, 都要出示團體証

響 face book search 呢個字  
CHEERBALLTTCLUB

引用:
原帖由 黑暗武士 於 2012-12-10 23:25 發表
你地講嘅嘢我睇唔到嘅?
唔明,你指FORUM OR FB?

比佢講多D,佢的說話隨時會構成恐嚇或威脅,到時再問JCCLEE的法律意見
但事实上其实佢精神可能真的有問題,或者大家都是唔好理佢
今次最傷是太陽,反為我無所謂,都習慣比人講,況且我從來無說過我是好人

54 123
發新話題