21 12
發新話題

今日又比果隻清風仔血洗!

下星期要再找那個瘋的報仇...... !!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-17 23:58 發表
大鑊, 忽然間給這麽多仇家追斬
你知就好啦.....下星期 WEEKEND, 會 CALL 齊人馬,血洗 X州街 !!!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 00:02 發表
他環有獅子烤......小心呀......危險人物!
條友仔今日打打吓突然怒吼兼狂性大發, 好恐佈呀!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:14 發表
今日乃奇蹟! 咬了真,假大佬兼執咗閒人一嘢!
無可否認, 汝今天狀態大勇, 見人即斬, 成個 "陳玘" 咁款......

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:08 發表

奉陪出底
哈哈, 下次輸左要捐枱底!!!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 00:09 發表
唔好呀......隻野癲呀.....我同你已經足夠!
X州街打完, 再去X涌打過, 好似上次咁!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:26 發表

嘩, 大佬玩到貢大
梗係啦, 搞到我火都離埋, 幾乎想即場搣膠......仲激過打丙團 !!!

都好既, 將本人內心深處的滅絕人性, 慢慢滲番出來, 多謝你!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:33 發表

貢很恐佈
冇計啦, 你的功力提昇左貢多, 吳變身吳夠你砌呀!!!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 00:33 發表
唔駛輸個位.....寫悔過書便足夠.....話哂都係老坑!
WIN 果個反而要寫悔過書?! 請輸果兩位一人一罐可樂算啦!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:42 發表

其實並非這樣! 是汝急之過! 還有之前閒人說叫汝打爆我寫x過書, 激發了吾之鬥心所致!
交手過後, 我個 FRIEND 都話你好勁呀!!! 佢話下次都要找你報仇!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:47 發表

唔係掛, 又多咗個仇人
樹敵太多, 永不悔改
我地果邊仲有兩件 "秘密武器" 未出(兩件中直), 下次有排你受...

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 00:52 發表

y理!
佢開始人格分裂!!!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 12:13 發表
經過一夜檢討 我已經念好點樣對付果隻野!哈哈哈哈。
你都要諗? 吳係一野彈死佢咪得囉... !

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 16:22 發表
念多記招對付果隻野比較好D!以防萬一.
對, 條友現在打熟路波, 玩針對, 所以難打過初初, 係時候要做好 D 禦防措施, 防止佢翻盤!!!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2012-11-19 01:13 發表

喪師兄,努力,加油!打爆佢!
咦, 你同佢同一路, 冇理由叫外人打爆自己友, 莫非你同佢有仇?!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2012-11-19 21:52 發表

小閒師兄!乒壇靠你同喪師兄收復呢隻痴嘢!
條友呢排是否番少林食夜粥?! 防守越來越好咁, 反手又起親都有, 正手都偶有佳作......好似上左身!!!

看了除了苦練之外, 看看有冇些秘技使出, 才能駕馭呢條友仔......

你都要加強功力, 殺佢一個措手不及呀!!!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-21 23:22 發表
一定要鑽研新的方法對付清風!
聽某長膠高手講, 條友仔在歌街 WIN 了幾件硬野, 只係敗於火槍人的強力發球和旋轉之下......風芒大露呀!!!

看來要摘豬+誠懇結合, 才可將他擊退!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-22 09:18 發表
近來阿清風仔應該被人擺了上枱!
冇計啦! 你呢期咁紅, 旺場嘛! 比人車輪戰係免不了的呀!

醒定 D 啦, 口靚仔!!!

幾時出個 "血洗清風寨" 既 POST ?!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2012-11-29 02:27 發表

呀!喪師兄!個名真係好聽!
謝謝讚賞!

--> 清風, 幾時再互劈過?
     下星期六再約你地聖戰好嗎? (同時間同地點)

21 12
發新話題