發新話題

今日又比果隻清風仔血洗!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:33 發表

貢很恐佈
冇計啦, 你的功力提昇左貢多, 吳變身吳夠你砌呀!!!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 00:33 發表
唔駛輸個位.....寫悔過書便足夠.....話哂都係老坑!
WIN 果個反而要寫悔過書?! 請輸果兩位一人一罐可樂算啦!!!

引用:
原帖由 songyip 於 2012-11-18 00:40 發表

WIN 果個反而要寫悔過書?! 請輸果兩位一人一罐可樂算啦!!!
好提意....一切就由你地決定!我要出發呀......

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:42 發表

其實並非這樣! 是汝急之過! 還有之前閒人說叫汝打爆我寫x過書, 激發了吾之鬥心所致!
交手過後, 我個 FRIEND 都話你好勁呀!!! 佢話下次都要找你報仇!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:42 發表

其實並非這樣! 是汝急之過! 還有之前閒人說叫汝打爆我寫x過書, 激發了吾之鬥心所致!
正所謂"事可插不可肉"
y理!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:47 發表

唔係掛, 又多咗個仇人
樹敵太多, 永不悔改
我地果邊仲有兩件 "秘密武器" 未出(兩件中直), 下次有排你受...

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 00:52 發表

y理!
佢開始人格分裂!!!

慘!誤入血案現場,好彩今日開工,逃過一劫.......大命!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 01:20 發表

躲不了! 癲風傳身, 早晚被咬!  不如自投風網, 得以解脫!
向老虎說一聲:我愛您!
然後忽袖而去决戰癲峰-------->七刀忘情泣戰
我唔可以囉!未出山洞就背有血洞囉!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 01:43 發表

汝兩臂插刀亦頂得住, 小小血洞何難也!
隻老虎咬就唔同架,會死架!

雪清風又升左呢。從此天下無人能制。實在可怕。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

經過一夜檢討 我已經念好點樣對付果隻野!哈哈哈哈。

我想參加........

引用:
原帖由 kensze 於 2012-11-18 13:40 發表
我想參加........
到時約埋你!

今日唔得閒應酬清風仔!下次再打過。

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 12:13 發表
經過一夜檢討 我已經念好點樣對付果隻野!哈哈哈哈。
你都要諗? 吳係一野彈死佢咪得囉... !

引用:
原帖由 songyip 於 2012-11-18 16:00 發表

你都要諗? 吳係一野彈死佢咪得囉... !
念多記招對付果隻野比較好D!以防萬一.

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 16:22 發表
念多記招對付果隻野比較好D!以防萬一.
對, 條友現在打熟路波, 玩針對, 所以難打過初初, 係時候要做好 D 禦防措施, 防止佢翻盤!!!

引用:
原帖由 songyip 於 2012-11-18 16:53 發表

對, 條友現在打熟路波, 玩針對, 所以難打過初初, 係時候要做好 D 禦防措施, 防止佢翻盤!!!
喪師兄,努力,加油!打爆佢!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-19 01:44 發表
貢吾必再創萬七蕉, 再創高風!
有冇甘多呀!

發新話題