75 1234
發新話題

今日又比果隻清風仔血洗!

今日又比果隻清風仔血洗!

慘慘慘!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-17 21:48 發表
邊個打爆汝貢大?, 吾替汝報酬!
你點報呀.......估唔到你練成左敵死神功!

下星期要再找那個瘋的報仇...... !!!

敵死神功 欲練神功,必先自宮 唔通汝

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-17 23:18 發表

貢明天報仇
好呀(不過最好下午.因我今晚看曼聯).....今日早走好頂能!

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-11-17 23:49 發表
敵死神功 欲練神功,必先自宮 唔通汝
他環有獅子烤......小心呀......危險人物!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-17 23:58 發表
大鑊, 忽然間給這麽多仇家追斬
你知就好啦.....下星期 WEEKEND, 會 CALL 齊人馬,血洗 X州街 !!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-17 23:59 發表

好! 又對曼城?
唔係呀。對諾域治1:30

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 00:02 發表
他環有獅子烤......小心呀......危險人物!
條友仔今日打打吓突然怒吼兼狂性大發, 好恐佈呀!!!

引用:
原帖由 songyip 於 2012-11-18 00:03 發表

你知就好啦.....下星期 WEEKEND, 會 CALL 齊人馬,血洗 X州街 !!!
唔好呀......隻野癲呀.....我同你已經足夠!

引用:
原帖由 songyip 於 2012-11-18 00:04 發表

條友仔今日打打吓突然怒吼兼狂性大發, 好恐佈呀!!!

叫買我ok.......

引用:
原帖由 kensze 於 2012-11-18 00:12 發表
叫買我ok.......
好呀.....記得帶耳塞.....提防震傷!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:14 發表
今日乃奇蹟! 咬了真,假大佬兼執咗閒人一嘢!
無可否認, 汝今天狀態大勇, 見人即斬, 成個 "陳玘" 咁款......

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:08 發表

奉陪出底
哈哈, 下次輸左要捐枱底!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:14 發表
今日乃奇蹟! 咬了真,假大佬兼執?閒人一?!
執一野無問題......最慘就係比你三局Ko!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-18 00:09 發表
唔好呀......隻野癲呀.....我同你已經足夠!
X州街打完, 再去X涌打過, 好似上次咁!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-18 00:26 發表

嘩, 大佬玩到貢大
梗係啦, 搞到我火都離埋, 幾乎想即場搣膠......仲激過打丙團 !!!

都好既, 將本人內心深處的滅絕人性, 慢慢滲番出來, 多謝你!!!

引用:
原帖由 songyip 於 2012-11-18 00:24 發表

哈哈, 下次輸左要捐?底!!!
唔駛輸個位.....寫悔過書便足夠.....話哂都係老坑!

75 1234
發新話題