發新話題

【九龍區月賽】: 7月5日 (星期六) 8:00-11:00pm 歌和老街 ( Full )

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-5 02:43 發表
for yr ref

Pun can't come...1st running up "石大師” 有無時間頂上 ??
好靚呀 , 我都想要呀

太陽一號真係好波, 小弟甘拜下風 , 希望你係丙組都有好成績 , 加油呀

仲有44_66, 今天與你第一次交手, 先知你d發球真係好勁, 早知頭先食飽d晚飯先黎同你打波啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-6 01:01 發表
昨天我才給 46 抄三洞  (在冰高)
噤勁 , 不過44_66兄d發球真係好勁

噤我輸比46兄都好合理

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-6 01:09 發表

唔合理! 你係我嚮 "直板推頂" 上既偶像. 一時失手, 我等睇你覆桌!!!
吾敢當!吾敢當! 不過我一定都再找46兄覆桌的

不過打月賽真係好好玩架, 今日又噤多高手雲集, 實在難得 , 吾知8月仲有冇呢, mao兄

噤知吾知幾時再報名呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-6 01:27 發表
四六多謝你今晚的安排....
乒粒仔...多謝你參與及支持....因 book 場好煩, 所以8月唔唸住攪
真是可惜

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-6 01:30 發表

吾合理 , 不材只係襯汝陣腳未定 偷襲汝 ,   不直一提
所以我一定會搵你覆卓的, 不過講真, 第一場對你真係吾係好夠熱身, 成個人好似游雲噤

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-6 01:32 發表

吾怕屎就黎啦   ... 到時叫埋 不材既 拍 "母也"  雪清風 打場 傷打都好喎
好呀, 噤我夾石大叔

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-6 01:34 發表

好似係 no.1 太陽一號 , no.2 乒粒仔兄 , no. 3 小王子 , no.4 danny
全中呀46兄, 汝真係好記性

好開心終於得到一個hkttf既獎牌啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-6 15:03 發表

好明顯啦 .. 見汝打太陽一號果時愈戰愈勇 .. 同吾打果時判若兩人
吾係呀, 我通常開波初期都係噤 , 下次對你我一定吾會第一個就同你打
對小王子既時間先係最勇, 可能佢係丙丙一號seed既原固,
對太陽一號既時候已經謝皮了, 因為對小王子既時候差吾多已經用左9成既力,
佢d波超穩, 落點又靚, 又好波品

引用:
原帖由 mrke 於 2008-7-6 19:00 發表
乒粒哥,你噚晚手波好勁呀
哈哈, 太過獎了mrke兄, 都係亂打亂撞, 不過我琴晚竟然完全將timshek既絕焦完全發揮出黎
就係................擦網加迪死

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-6 19:38 發表

佢一向都好勁!!
連你都笑我

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-6 21:19 發表

噚晚我一路睇你, 一路驚!! 驚乜? 有機會同你打時, 驚比你炒!!
haha, 呢個一定..................冇可能發生
你貴為乙組球員, 我先至係豬頭丙既初哥

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-7 14:40 發表
乒粒仔好fit呀.....四強及決賽都打得十分精彩
haha , 過獎過獎 , 如果WIN到一號就更加perfect 啦, 不過機會好微

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-7 15:12 發表
haha...你可以感受到我當時有幾可憐呀...
有三支大炮輪流來轟炸我...
我係我嗰組都係死個番生呀, 我本來都打算小組會出局, 噤46兄同anson就雙雙出線,
點知計完細分, 竟然險勝46兄, 先有機會打番上去咋, 我自己覺得嗰晚真係好lucky

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-7 22:14 發表
忍才食力
冇錯, mao兄的確依然係"忍床"食力

發新話題
最近訪問的版塊