發新話題

【九龍區月賽】: 7月5日 (星期六) 8:00-11:00pm 歌和老街 ( Full )

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-2 14:10 發表
PUSH to CFM

石大師昨天有一優2奬牌....下次比番你
o甘好.....八強都有? o甘麻煩你比乒粒仔.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 好似放左在公司, 下次才比番你 2008-7-5 02:38

anson都ok cfm

carfielddog confirm

唔好意思,我搞錯,我係confirm九龍月賽2,sorry!

for yr ref

Pun can't come...1st running up "石大師” 有無時間頂上 ??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-5 02:43 發表
for yr ref

Pun can't come...1st running up "石大師” 有無時間頂上 ??
好靚呀 , 我都想要呀

引用:
原帖由 carfielddog 於 2008-7-4 22:54 發表
唔好意思,我搞錯,我係confirm九龍月賽2,sorry!

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-7-4 00:51 發表
我可以去玩嗎?liness" />
我小弟可以join埋嗎?

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-5 13:47 發表

我小弟可以join埋嗎?liness" />
ok
香港乒乓網

引用:

me too, ok?

引用:

KC, 你打人地月賽, 都唔打乒超?? 唔係呀嘛!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-5 16:14 發表

ok
thx^^

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-5 17:45 發表

KC, 你打人地月賽, 都唔打乒超?? 唔係呀嘛!!
係wor,我都係剛剛ok先知可以打得波lei

但我地隊9.00開始,如果唔介意,咁我打兩邊都ok geh

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-5 18:41 發表

係wor,我都係剛剛ok先知可以打得波lei

但我地隊9.00開始,如果唔介意,咁我打兩邊都ok geh
乒超預左你先, 其他我唔理你!!

太陽一號真係好波, 小弟甘拜下風 , 希望你係丙組都有好成績 , 加油呀

仲有44_66, 今天與你第一次交手, 先知你d發球真係好勁, 早知頭先食飽d晚飯先黎同你打波啦

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-6 00:44 發表
仲有44_66, 今天與你第一次交手, 先知你d發球真係好勁, 早知頭先食飽d晚飯先黎同你打波啦
四爺而家勁練發球, 真係不容忽視!!

昨天我才給 46 抄三洞  (在冰高)
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-6 01:01 發表
昨天我才給 46 抄三洞  (在冰高)
噤勁 , 不過44_66兄d發球真係好勁

發新話題
最近訪問的版塊