發新話題

搶錢咩?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

搶錢咩?

乒總教練註冊要收500蚊兩年,佢地有做過d乜,剩係換張証咁大把,以前收300都貴,而家仲加咁多,有乜理由?

唉,乒總好多費用都++++

通脹殺到

註冊球員冇加咁多,

但係註冊球員連報名參加比賽,連個回郵信封同個郵票及地址都要自行處理...到底乒總有咩做嫁
世事豈能盡如人意

引用:
原帖由 金擇魚 於 2012-10-31 22:37 發表
乒總教練註冊要收500蚊兩年,佢地有做過d乜,剩係換張証咁大把,以前收300都貴,而家仲加咁多,有乜理由?
所以我冇註,反正吾係同佢打工,有牌就得

引用:
原帖由 kitkit003 於 2012-11-1 00:52 發表

所以我冇註,反正吾係同佢打工,有牌就得
你冇註咪即係冇牌囉?

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2012-11-1 00:58 發表

你冇註咪即係冇牌囉?
考左n咁多年,冇註,就叫冇牌?

我咪要再考個

wow.......what's going on?
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

香港特色, 逢INITIAL有A字尾的組織是另類的CO., 不是NGO.......... 而且不少人知道A字尾的組織例有問題比CO.多<應該還可以避過一些例>, 只是組織內及會員好來好去, 忍氣吞聲, 各取所需

<-->
.

引用:
原帖由 tabo 於 2012-11-1 08:44 發表
乒總真係...!!教練續證要$500 !!(以前$300加左$200).仲要"必須參加" 漲。否則,將會影響你在下一年度的教練註冊!!
我今次都唔續la!!加價都唔緊要,要強迫參加個 ...
加200咁多,如果冇人反抗,佢下次加到1000都得啦,都唔知乜野理由, 仲要恐嚇,如果唔上由乒乓總會 或 恒生乒乓球學院舉辦的研討會、工作坊等活動,下一年度的教練註冊唔續比你,唔好以為提攜左D教練,教練證係要比錢考架,好多教練(乓種)D班都未教過,如果要加就加佢自己D(長註教練).

引用:
原帖由 金擇魚 於 2012-11-4 00:24 發表

加200咁多,如果冇人反抗,佢下次加到1000都得啦,都唔知乜野理由, 仲要恐嚇,如果唔上由乒乓總會 或 恒生乒乓球學院舉辦的研討會、工作坊等活動,下一年度的教練註冊唔續比你,唔好以為提攜左D教練,教練證係要比錢 ...
講得好...我正想咁話...
明白什麼都總有限期

以前教乒總D班..成二至三個先有糧...等佢開飯__...餓鬼死

你唔使下下大字呀,唔續啦,都未用過黎搵食.

回復 6# 的帖子

咁貴,不註也巴,$500不如買塊t05仲好,
參加區賽羅,有獎牌都可以教波架,唔一定要考牌,有緊係最好啦

發新話題