發新話題

[球板討論] 求ANDRO TEMPER TECH OFF+ 板測試報告

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

求ANDRO TEMPER TECH OFF+ 板測試報告

有冇邊位師兄姐可提供以上塊板資料?

ANDRO TEMPER TECH OFF+ 木材以似 limba-spruce-kiri-spruce-limba

No limba limba kiri limba limba 力材是估的  面 和大芯就應該係

主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

夠力,夠快!

http://www.tabletennisdb.com/bla ... -tech-off-plus.html
依個網比佢好高評價

引用:
原帖由 jackiekiki 於 2012-10-31 00:37 發表
夠力,夠快!

http://www.tabletennisdb.com/bla ... -tech-off-plus.html
依個網比佢好高評價
唔該JACKIE師兄, 已睇過.  但唔知的鬼佬同我地打法係唔係相同.  我中左佢毒, 買左. 正手省狂3, 反手S2. 本來以為S2冇省狂3彈, 點知剛剛相反.  有機會再同你打, 依家諗返你上次講我拉波方向太一致. 現在正改善中.  希望下次同你打時可以進步些少.

引用:
原帖由 johnli 於 2012-10-31 22:48 發表

唔該JACKIE師兄, 已睇過.  但唔知的鬼佬同我地打法係唔係相同.  我中左佢毒, 買左. 正手省狂3, 反手S2. 本來以為S2冇省狂3彈, 點知剛剛相反.  有機會再同你打, 依家諗返你上次講我拉波方向太一致. 現在正改善中. ...
我都好想試下丫~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-10-31 22:51 發表

我都好想試下丫~~~~
可以俾師兄試評, 當然冇問題啦.  不過呢兩個星期五有事來唔到, 報左11月16日晚名.  

上次唔該晒, 要你帶咁多板. 你塊tibhar碳板特別好feel (tabletennisdb.com 評得好高分), 唔知係邊度買?  唔知有冇人打過Tibhar Stratus Power Wood 五夾板, tabletennisdb.com 都好高分.

依家對板開始了解, 對膠都未了解, 今日終於初打德國S2.

這拍子,在下評價也很高。輕而有力,咬而有勁
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

是神師兄, 你個網名真係好勁.  呢塊板估唔到你會有, 好少人打ANDRO板.

見你用KLT紅鑽石膠, 同省狂3 (冇NEO), BARACUDA比, 係唔係都咁好打?
板:Timo Boll ALC FL
膠: FH: ELS; BH: R7S
喜歡: 多板數來回

發新話題