發新話題

今晚見識到一“極品”人

P.S: 一定唔系 "背" 向你著雷電 BTY衫 既隊友. 這點必須澄清...
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

真係極品

原來我都同佢打過,佢的而且確係異於常人,但希望大家要原諒佢,可能他自己都不想這樣的。
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2012-10-31 16:46 發表

Moon...佢知我唔夠佢打,就有意地放我高球、發球時有意開失、又唔認真同我打!
所以...我決定..."勞力士時間"
"勞力士時間" 即係點 ?

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2012-10-31 16:46 發表

Moon...佢知我唔夠佢打,就有意地放我高球、發球時有意開失、又唔認真同我打!
所以...我決定..."勞力士時間"
其實你點會唔夠佢打呀 ? 須然當日我輸俾佢但都是我自己唔夠穩定啫 , 你冇理由會話唔夠佢打喎 !

雖然我係太關事,不過我都覺得大家唔好開名開片或者"批鬥"佢了,否則慢慢就變成網上暴力...

其實我都打佢打過幾次波,我同佢打幾次我感覺佢都好尊重我,佢係一個幾鍾意同唔同既人打波既人(我好似次次係哥街都見佢約唔同既人打波),最少佢打得唔好都唔會發爛渣既人,如果有人覺得佢可能有少少情緒病,我諗大家可以既話就盡量包容,我估佢可能無心的,而且乒乓球是一項好特別既運動,即使係心理有事,殘障的,或者重病初癒的都可以打乒乓球,或者透過打乒乓球去聯誼,交朋友或者係康復身體,如果有機會係哥街見到佢,我試過幫大家同佢傾下...
本帖最近評分記錄
  • kei +10 君子行為 2012-11-1 14:12
  • (=^x^=) +9 Agree 2012-11-1 12:03
  • lwpong +2 非常贊同 2012-11-1 09:12
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 BrianDD 於 2012-10-30 00:24 發表

我要打十個
本帖最近評分記錄

主拍 - nittaku rutis C 75g
         - nittaku ludeack CS 88g (半收藏)
練習 - stiga ac carbon CS 85g

大家keyboard下留人, 別開名開樣,否刪關帖刪帖處理,請大家遵守規矩

如果有開名或影射中
Monkey 幫我改 post

引用:
原帖由 天樂 於 2012-11-1 00:26 發表
雖然我係太關事,不過我都覺得大家唔好開名開片或者"批鬥"佢了,否則慢慢就變成網上暴力...

其實我都打佢打過幾次波,我同佢打幾次我感覺佢都好尊重我,佢係一個幾鍾意同唔同既人打波既人(我好似次次係哥街都見佢約唔 ...
我對上一次咁好彩可以同佢打波大約半年前,當時佢一路打一路鬼食泥,又目露凶光。
雖然我地應該接受呢d人,但系又冇理由要受氣打波。

我覺得佢已經把人們對佢嘅包容變成為佢嘅特權,件事已經變左質。

好彩佢都有自知之明,好少見佢會參加論壇活動(可能系我見吾到)。

引用:
原帖由 Ricky~Moon 於 2012-10-31 22:50 發表
"勞力士時間" 即係點 ?
"勞力士時間" = NO NEXT TIME.
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:
原帖由 stephen1019 於 2012-11-1 12:25 發表

好野!

引用:
原帖由 stephen1019 於 2012-11-1 12:25 發表

Thx

引用:

国民教育

引用:
原帖由 天樂 於 2012-11-1 00:26 發表

其實我都打佢打過幾次波,我同佢打幾次我感覺佢都好尊重我,佢係一個幾鍾意同唔同既人打波既人(我好似次次係哥街都見佢約唔 ...
果日我問佢用咩板,佢用唔友善眼光同我講,你彈開啦又用粗囗駡我,係咪佢有問題我要讓佢,不過我証實一樣嘢,佢已經明白甚麼是欺善怕惡
主板 : Stiga Intensity NCT日版 直板
正手 : neo省狂飈3 40度 2.15mm
反手 : Butterfly T05FX 2.1mm

副板 : Stiga Rosewood 5夾日版 直板
反手 : Butterfly T80FX 2.1mm

引用:
原帖由 schlager 於 2012-11-1 11:04 發表

我對上一次咁好彩可以同佢打波大約半年前,當時佢一路打一路鬼食泥,又目露凶光。
雖然我地應該接受呢d人,但系又冇理由要受氣打波。

我覺得佢已經把人們對佢嘅包容變成為佢嘅特權,件事已經變左 ...
10個讚
主板 : Stiga Intensity NCT日版 直板
反手 : Butterfly T05FX 2.1mm

副板 : Stiga Rosewood 5夾日版 直板
反手 : Butterfly T80FX 2.1mm

YEAH, 我見過佢了, 雖然我沒有同佢打, 但佢好似好怪咁, 似隻鬼行來行去, 我唔會同佢打, 因為佢唔尊重對手, 唔尊重乒乓球!

無圖無真相....

下次記得影佢相, 或拍佢一條片放上來, 等大家見識吓佢 !

佢唔識尊重人, 但我也不會不尊重他, 我只能說, 等天收

引用:
原帖由 lycong 於 2012-10-29 23:52 發表
特徵:極串,好無禮貌。暫時稱呼他為T,下面是事後各球友反映的情況:

惡狀1:我和另一球友Z先到,準備打波,T剛來就企在台邊,把東西放在台上,想搶先來打,跟住好惡死甘問“喂,個波係邊度啊”;

惡狀2:一球 ...
很像我上次見到的那個人!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

發新話題
最近訪問的版塊