發新話題

今晚見識到一“極品”人

引用:
原帖由 unclejapan 於 2012-10-31 00:10 發表

我仲可憐,塊藍綿起泡泡
搽油搽到起泡 ?

引用:
原帖由 oldchiu2008 於 2012-10-30 23:20 發表

佢可能跟得隻飛羊多越來越嚴重 !
隻飛羊有問題咩?唔似喎
主板 : Taksim 直板 正手狂飆3-50, 反手 大維長膠388D-1 0.6mm

引用:
原帖由 unclejapan 於 2012-10-31 00:05 發表

佢無來過,如果佢來我一定親自招呼
日本叔叔保重
主板 : Taksim 直板 正手狂飆3-50, 反手 大維長膠388D-1 0.6mm

大半年前佢同阿仔打過,重比我拍左片.
佢間中有自言自語、但聽唔明佢講乜.
真係唔知佢係咁.

引用:
原帖由 Baukaw 於 2012-10-31 10:18 發表
大半年前佢同阿仔打過,重比我拍左片.
佢間中有自言自語、但聽唔明佢講乜.
真係唔知佢係咁.
請放片出來給大家看看
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

原來係佢!

片中好似幾正常,但係片外就。。。。

引用:
原帖由 lycong 於 2012-10-31 14:29 發表

片中好似幾正常,但係片外就。。。。
出個五湖+海江湖封殺令吧
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

廠長見到佢都…………………

系指發球嗰個?.  A捷c. ? 但一定唔系面向你著BTY隊衫既隊友. 這點必須理解.
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2012-10-31 14:24 發表
原來係佢!
嘉倫做乜咁慶 ?

引用:
原帖由 Happy仔 於 2012-10-31 09:24 發表

隻飛羊有問題咩?唔似喎
飛羊好好多
主板 : Stiga Intensity NCT日版 直板
正手 : neo省狂飈3 40度 2.15mm
反手 : Butterfly T05FX 2.1mm

副板 : Stiga Rosewood 5夾日版 直板
反手 : Butterfly T80FX 2.1mm

據了解, 他是有點情緒病, 大家keyboard下留人, 別開名開樣
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2012-10-31 14:24 發表
原來係佢!
佢係咪同你打波又唔拾波果隻我發完 2分轉發球又無端端抛波過來,N咁多次都係咁,唔識就唔好打波啦
主板 : Stiga Intensity NCT日版 直板
反手 : Butterfly T05FX 2.1mm

副板 : Stiga Rosewood 5夾日版 直板
反手 : Butterfly T80FX 2.1mm

引用:
原帖由 泡菜烏冬 於 2012-10-31 15:47 發表
據了解, 他是有點情緒病, 大家keyboard下留人, 別開名開樣
我用手寫板的
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 unclejapan 於 2012-10-31 15:51 發表

佢係咪同你打波又唔拾波果隻我發完 2分轉發球又無端端抛波過來,N咁多次都係咁,唔識就唔好打波啦
會唔會是技戰術的一種呢 ,聊慶對手先

引用:
原帖由 Ricky~Moon 於 2012-10-31 15:32 發表
嘉倫做乜咁慶 ?
Moon...佢知我唔夠佢打,就有意地放我高球、發球時有意開失、又唔認真同我打!
所以...我決定..."勞力士時間"

引用:
原帖由 unclejapan 於 2012-10-31 15:51 發表

咁又無...我次次都輸俾佢...下次練好d...打贏佢至得!

我之前都同佢打過,贏在佢又想複卓,不過我唔想同佢打,見佢kai kai地。

發新話題
最近訪問的版塊