發新話題

今晚見識到一“極品”人

他應該感到十分慚愧

貓哥,我諗你都知佢係邊個,幾年前
同你講: "同你打汽水又唔打,大學生咁小氣!"
你還記得嗎?
主板 : Taksim 直板 正手狂飆3-50, 反手 大維長膠388D-1 0.6mm

如果有病就應該去睇醫生
主板 : Stiga Intensity NCT日版 直板
正手 : neo省狂飈3 40度 2.15mm
反手 : Butterfly T05FX 2.1mm

副板 : Stiga Rosewood 5夾日版 直板
反手 : Butterfly T80FX 2.1mm

佢以前無咁嚴重,越來越差
主板 : Taksim 直板 正手狂飆3-50, 反手 大維長膠388D-1 0.6mm

引用:
原帖由 on520 於 2012-10-30 19:47 發表
呢位小朋友,我曾經接觸過佢,我覺得佢內心已張乒乓球運動,化做成武俠小說裡面的比武!!
我仲收埋一對紫青雙劍,用黎對付乒壇妖魔鬼怪

其實他都幾可憐   。

我估佢近排冇食藥.佢而家嚴重左,遲早有人報警架啦

引用:
原帖由 Happy仔 於 30-10-2012 22:40 發表
佢以前無咁嚴重,越來越差
佢可能跟得隻飛羊多越來越嚴重 !
沖爆超

如果是有病可以體諒 !
如果是態度問题則需責備 !
我們打波都是求開心的 , 沒必要要接受無禮的對待 , 不知攪手們是否有權禁止一些會挑起事端的球友參加球局呢 ?

噤好危險姐
有這種病的打人殺人都冇罪ga wor
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 oldchiu2008 於 2012-10-30 23:20 發表

佢可能跟得隻飛羊多越來越嚴重 !
隻飛羊係硬既定淋既.

成日著綠色衫個隻羊 !
沖爆超

聽咁多位師ching所講...我有d印象係某一個人...

佢甲團好似打英X !
沖爆超

引用:
原帖由 unclejapan 於 2012-10-30 19:20 發表
有效率,咁快開咗post,呢條乒乓球界嘅垃圾,連我都想小炳一鑊,此君唔好比我喺乒匯球會打波,見一鑊炳一鑊
佢有黎過?何許人也?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-10-31 00:00 發表

佢有黎過?何許人也?
佢無來過,如果佢來我一定親自招呼

引用:
原帖由 unclejapan 於 2012-10-31 00:05 發表

佢無來過,如果佢來我一定親自招呼
大把人招呼佢
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 lycong 於 2012-10-30 22:56 發表
其實他都幾可憐   。
我仲可憐,塊藍綿起泡泡

引用:
原帖由 unclejapan 於 2012-10-31 00:10 發表

我仲可憐,塊藍綿起泡泡
買過塊lor
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 unclejapan 於 2012-10-31 00:10 發表

我仲可憐,塊藍綿起泡泡
唔怕唔怕,uncle 你一次過買十塊國狂......
7星板 OFF +.+

發新話題
最近訪問的版塊