發新話題

今晚見識到一“極品”人

佢可能唔知自己得人憎. 主持人同佢講下會有邦助。

我們是以波會友,打波係求開心啫,冇必要要受佢氣吖
團結一致向前看

引用:
原帖由 金擇魚 於 2012-10-30 02:02 發表
佢好似有精神病,叫YELLOW+HAPPY
王喜, 拍戲果個?  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

唔該 唔好開name

哦...估到是誰了! 記得那個人每次來打球都會霸一張檯來打,不會走...

回復 1# 的帖子

佢竟然撻著我一位極好脾氣的波友
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

我覺得係有思覺失調果類問題既年青人,最近同佢打過,打打下,到佢開波,
佢黯住個口同自己講野1X秒先肯開波...
有D似強迫症,早1年幾前見佢都算正常,宜家好似嚴重左

我好少同佢打波

如果你們在hkttf開球局,而有任何人無報名而walkin
你們有權唔比佢打

有效率,咁快開咗post,呢條乒乓球界嘅垃圾,連我都想小炳一鑊,此君唔好比我喺乒匯球會打波,見一鑊炳一鑊
主板 : Stiga Intensity NCT日版 直板
正手 : neo省狂飈3 40度 2.15mm
反手 : Butterfly T05FX 2.1mm

副板 : Stiga Rosewood 5夾日版 直板
反手 : Butterfly T80FX 2.1mm

我好有禮貌問你打咩板,竟然叫我彈開啦,仲識用粗口駡人,真係儍得可愛,我仲點包容忍耐呢

始乎 小朋友襯家不少,可以考慮去其它網站 join 球局
或者是認真檢討檢討

我喺乒超對過佢. 隊友事先已向我"介紹", 如果唔知佢啲野, 真係好易俾佢啲行為嚇親
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 unclejapan 於 2012-10-30 19:28 發表
我好有禮貌問你打咩板,竟然叫我彈開啦,仲識用粗口駡人,真係儍得可愛,我仲點包容忍耐呢
日本叔叔,我睇見你D器材都流哂口水………

呢位小朋友,我曾經接觸過佢,我覺得佢內心已張乒乓球運動,化做成武俠小說裡面的比武!!

他係咪中年人士帶眼鏡打直板

引用:
原帖由 on520 於 2012-10-30 19:42 發表

日本叔叔,我睇見你D器材都流哂口水………
唔使流口水,價岩即放

對於我來說是小朋友
對於你來說可能是中年人仕

引用:
原帖由 YIN....2012 於 2012-10-30 19:57 發表

YES
我唸我知係邊個 我幾個月之前都中招他當日搭訕聊我打波,打果時唔知做咩係o甘自言自語

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-10-30 19:56 發表
對於我來說是小朋友
對於你來說可能是中年人仕

發新話題
最近訪問的版塊