發新話題

今晚見識到一“極品”人

此人極度唔輸得,,3盤2勝輸左1:2,,,,,竟不理會有2位球友在旁跟緊隊,,,說是打5盤3勝,,,想反勝對手
7星板 OFF +.+

請認識此君的朋友幫小弟索取此君簽名!小弟定感激不盡!

引用:
原帖由 米奇老苦 於 2012-10-30 00:18 發表
此人極度唔輸得,,3盤2勝輸左1:2,,,,,竟不理會有2位球友在旁跟緊隊,,,說是打5盤3勝,,,想反勝對手
正牙
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 米奇老苦 於 2012-10-30 00:18 發表
是的,那人今晚也試過,剛打完一場,竟然想話唔肯落場,不理其他人排緊隊,而且仲要大大聲話要同邊個打打

輸打贏要?

引用:
原帖由 lycong 於 2012-10-30 00:21 發表

是的,那人今晚也試過,剛打完一場,竟然想話唔肯落場,不理其他人排緊隊,而且仲要大大聲話要同邊個打打
我要打十個
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

平時以為佢個人冇咩野,原來o甘衰嘅。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

反醒下

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-10-30 00:24 發表
平時以為佢個人冇咩野,原來o甘衰嘅。
平時好多好好人的
會插人一刀
人大了見得多la
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 lycong 於 2012-10-30 00:21 發表

補充 , 佢只是手指指咁指住人大大聲話我同你打.

引用:
原帖由 Ricky~Moon 於 2012-10-30 00:31 發表

補充 , 佢只是手指指咁指住人大大聲話我同你打.
打咩牙
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

他是否平頭庒的?

引用:
如果再輸會點?
7盤4 9盤5 11盤6 13盤7 15盤8 咁打落去
定系變到打網球咁3個回合3盤2勝, 每個回合5盤3勝

佢好似有精神病,叫YELLOW+HAPPY

我係攪手,唔該你死開!話知你係地球冠軍,返去你自己細界!

搞手見到呢D極品就怕怕,但一些球友都可以幫手做D嘢,就係一齊借頭借路唔同佢打,咁應該會令到佢知難而退呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2012-10-30 06:45 發表
搞手見到呢D極品就怕怕,但一些球友都可以幫手做D嘢,就係一齊借頭借路唔同佢打,咁應該會令到佢知難而退呀!
呢個辦法唔錯!

我都同他打過幾次,一看和聽他說話都知他精神有小問題,(應該不是精神病,不要擔心)但知他沒有什麼攻擊性和傷害性,共容社會,正常健全的人都有很多球品有問題,何況有小問題的人,只要互相包容,客氣些同他講,他都會聽.

引用:
原帖由 金擇魚 於 2012-10-30 02:02 發表
佢好似有精神病,叫YELLOW+HAPPY
happy sir

發新話題
最近訪問的版塊