發新話題

【網站問題】左上角看不到 logo

【網站問題】左上角看不到 logo

我是用mac的,左上角logo無左
不知其它網友有無此問題?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Yin=]也是

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-10-17 11:47 發表
我是用mac的,左上角logo無左
不知其它網友有無此問題?
capture 個畫面 upload 上來睇睇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我ok喎

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-10-17 12:28 發表
我ok喎
IE 同 firefox 都無問題

回復 7# 的帖子

yes!

refresh下, 等d cache過左期就無事了~~~可能係上次爆Router的後遺症
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

大部份人無問題便ok
不過我手机都唔work
莫非

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-10-17 13:32 發表
refresh下, 等d cache過左期就無事了~~~可能係上次爆Router的後遺症
Ok no problem now

i cannot see also...
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 卓朗 於 2012-10-17 16:22 發表
i cannot see also...
Samsung,Sony 手機無問題
無Mac試, 唔知邊度出問題!

祖国名牌子可以见到LOGO

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

回復 13# 的帖子

i use computer( ie ) wo
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

發新話題