發新話題

巨龍傳說!

引用:
原帖由 44_66 於 6-6-2008 11:21 AM 發表

丫 . ... 有令女咁疏干 ....叫許上黎打波丫嘛 ..... 吾識打都叫許上黎睇汝既英姿啦 ..........
下星期應該吾得喇 ... 爆哂 quota , 星期一打 "忠直至強 " , 星期4打 "乒弓糖 " , 星期5 打  ...
買d野比老實爺,呢幾日對佢好d,咁就可以打多一日波
我都係成日用呢招

引用:
原帖由 44_66 於 6-6-2008 11:41 AM 發表

許話想要層 海船門 渣手   ..... 呢幾日已經 小陸子咁侍奉老佛爺   , 所以多左星期一果日   
46兄係咁2買比佢啦

引用:
原帖由 44_66 於 6-6-2008 11:47 AM 發表

買完海薯門   不材 就 即刻表演  無繩 賓豬針 , 真係 腰 吾針 艾 針 喇
46兄,以你的才華,我相信你有辦法!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-6 12:07 發表

係呀 ... 所以不材 決定而家拎把 有 d d 鋸齒 既餐刀仔去 銀行 ..... 廿年後再見
你定..........有我..........保你餐餐有宋嘉

引用:
原帖由 輝Sir 於 6-6-2008 01:37 PM 發表

你定..........有我..........保你餐餐有宋嘉
46兄,你就好啦,輝蛇對你咁好

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-6 17:18 發表

46兄,你就好啦,輝蛇對你咁好
鬼叫一場相識咩

引用:
原帖由 輝Sir 於 6-6-2008 05:21 PM 發表

鬼叫一場相識咩
46兄,有輝蛇睇住你,你可以放心去做你的大事啦
20年後又一條好漢

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-6 17:28 發表

46兄,有輝蛇睇住你,你可以放心去做你的大事啦
20年後又一條好漢
希望重係一條好看的好漢

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-5 16:55 發表 佢地兩個都係老闆 點同我地呢d打工仔
今朝黑雨都要返工o牙............
上環好大鑊嚴重水沈............

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-7 10:00 發表
現在南區(赤柱)天氣報導:

吹和緩至清勁東北風

雨勢暫時緩和,天空雲量不多

海面有小浪,報告完畢

引用:
原帖由 off+ 於 7-6-2008 10:00 AM 發表
咁咪唔好返囉,你又係老闆

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-7 10:18 發表 咁咪唔好返囉,你又係老闆
你估我想返咩!有 o野做 o牙! 

巨龍...????....誰人阿....????
沖爆超

你去百 0 鳥未知, 三
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題