134 1234567
發新話題

巨龍傳說!

巨龍傳說!

有人話........在康山附近的某處

能與百靈鳥球會huge-wall 打五局三勝......之後

手上總共贏到11分就夠資格在業餘波壇繼續浮沉餘生

今日........我終於能轟轟烈烈地連輸三局11:4

能有幸死係百靈鳥隊友們稱頌的香港巨龍手上

我今晚不枉此行

香港巨龍

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-4 02:50 發表
香港巨龍
亦都比你開波沖爆

我第一塲對 巨龍  11:1
第二塲是 11:2
第三塲是 11:7 (有放水)

1 + 2 + 7 =10
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

第二次好 D

有 3, 6, 6
加埋有 15分    (都有 D 放水, 否則未必過 10 )
香港乒乓網

呢隻巨龍一星期最少打6日波,每日打兩場,兩場的時數,最少有7個鐘!

巨龍's job is playing TT

勁人即係勁人. 我上次見一陣都驚到而家

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-4 12:53 發表
勁人即係勁人. 我上次見一陣都驚到而家
咁我尋晚發惡夢都應該算係好正常吖

我先夢見巨龍吞噬了我所有波板.......

然後......我右手不知不覺間離開了身體

直飛巨龍口中..........

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-4 13:19 發表

咁恐怖......

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-4 13:44 發表

咁恐怖......
當我瞬間醒來時全身是汗(重要係淡汗)

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-4 13:19 發表

輝爺爺,幾時帶我去睇巨龍
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

輝 sir 可以轉行寫小說
香港乒乓網

引用:
原帖由 小過童 於 2008-6-4 14:26 發表

輝爺爺,幾時帶我去睇巨龍
每逢周二及周四巨龍都會在80了球局現真身

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-4 14:36 發表
輝 sir 可以轉行寫小說
經歷..........

往往比想象來得豐富

比幻想來得更窩心、震撼

gd writing

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-4 14:57 發表
gd writing
你的肚腩遮身前沖發球都令小弟嘆為觀止

重要一時勁沖,一時勁沉,食到小弟飽一飽

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-4 15:13 發表 你的肚腩遮身前沖發球都令小弟嘆為觀止 重要一時勁沖,一時勁沉,食到小弟飽一飽

肚腩

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-4 15:14 發表
肚腩
係人都有.......不過你生得高咪比到個錯覺我囉

134 1234567
發新話題