發新話題

誠意感謝cy.paul哥與師兄師姐們

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動 本主題被作者加入到個人文集中

誠意感謝cy.paul哥與師兄師姐們

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=54727&page=1#pid751819

小弟有幸能夠受到師兄師姐們指導,認真要立帖致敬
你地好nice~ 多謝晒

主拍 - nittaku rutis C 75g
         - nittaku ludeack CS 88g (半收藏)
練習 - stiga ac carbon CS 85g

希望Paul兄可以多攪球局...多多交流^^

Play next time.

睇黎我都要操多d先得,你地真係打得好勁~

主拍 - nittaku rutis C 75g
         - nittaku ludeack CS 88g (半收藏)
練習 - stiga ac carbon CS 85g

好玩!nice game
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 滴滴仔 於 16/10/2012 00:00 發表
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=54727&page=1#pid751819

小弟有幸能夠受到師兄師姐們指導,認真要立帖致敬
你地好nice~ 多謝晒
唔使客氣!我都非常高興能識到你和a60117938 2位波友
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 mrsum 於 16/10/2012 00:07 發表
希望Paul兄可以多攪球局...多多交流^^
森哥,只要你肯教多我幾招,小弟一定再開球局 你幾時得閒就通知我啦

引用:
原帖由 維克多 於 16/10/2012 00:16 發表
Play next time.
一定一定

引用:
原帖由 大吉 於 16/10/2012 00:55 發表
好玩!nice game
大吉哥,下下俾你沖爆,中左一下隻手都魚埋,你就梗係好玩啦 我一定要練好D步法,下次就可以避開你D強力沖球,以免再受傷

大家都要比心機練波!

若果說適度打波可以抗氧化, 可能會影響有關的物品及使費提高
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 16/10/2012 13:03 發表
若果說適度打波可以抗氧化, 可能會影響有關的物品及使費提高
乒兄,唔係好明 可否解釋說明

發新話題