發新話題

[坑口體育館球局] 10月14日( 星期日) photoes

[坑口體育館球局] 10月14日( 星期日) photoes

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

下線冠軍photoes

下線冠軍photoes

季軍photoes

loveliness
Uploading later,need to resize the picture before uploading.

次序為:
季軍photo
亞軍photo
冠軍photo
三人行,必有我師焉photo

其實, 個球局係一個friends' gathering
多謝coco精心策劃

大家好好波  玩得好開心  打到我好爽  爆人亦好正
多謝COCO姐同各位HELPERS出錢出力搞盡心思搞呢個比賽
真係真係好好玩!!!!!
P.S 獎品好正 唔捨得用^^
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

引用:
原帖由 devilaaron 於 2012-10-15 19:47 發表
大家好好波  玩得好開心  打到我好爽  爆人亦好正
多謝COCO姐同各位HELPERS出錢出力搞盡心思搞呢個比賽
真係真係好好玩!!!!!
P.S 獎品好正 唔捨得用^^
楠,你發揮得好好,英雄出少年。替你開心^^
隊中有其他小將今次比賽失利,但也充分體現出團隊合作精神。
雲霧,Kanlok,朱仔,Carl仔,Vr1717,小將們要加油。我們大將在比賽時也是當仁不讓呢。
聖誕節將至,又是大將,小將雲集之日,大家必定神勇再現。
奬品就是一點小心意,也是一個小小的incentive.

好想來, 但要take care BB...
Hope have chance later

引用:
原帖由 tungg 於 2012-10-15 21:16 發表
好想來, 但要take care BB...
Hope have chance later
Tung,你可以帶個BB來幫你draw^^

回復 8# 的帖子

I think he only know crying

引用:
原帖由 tungg 於 2012-10-16 23:41 發表
I think he only know crying
同你個仔講:幫老豆draw draw才有milk 飲^^

Photoes updated

開心哦......下次有早場預埋我!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

發新話題