發新話題

【百靈鳥球局】6月3日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館之長膠之夜

你呢個安排, 有無先得到大師既同意嫁!

我都係長膠wor!! 話晒後面果塊都係837!!!

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-6-3 00:36 發表
今日比凉進毫抄完
明曰比大c抄
大師好識做嫁. 唔會炒人嫁

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-6-3 01:08 發表

我會全攻失
人唔炒我我自炒
你玩到咁大, 我無野好講!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-3 10:19 發表

防守哥 ... 不材會  陣力而為 架喇
你既精神係好值得欣賞. 但係一樣會死得好慘!!

大師實在超班得好緊要!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-3 12:40 發表

請勿作大 , 我怕失禮死人呀.....
我上個星期一睹你既風采, 大攪poon魚後.....嚇到我都唔敢黎......

要練返一輪, 等到我夠資格可以拎到你五分我先至敢再黎!!!! 不過呢一日可能要等一年!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-3 13:06 發表
無纙褲走?咁你太太有無懷疑你o牙!?
所以佢今晚咪黎唔到囉!! 同埋點解病左.....定係傷左!!

引用:
原帖由 bond 於 2008-6-3 23:32 發表

轉了837? 你之前好似用755吧?
好野, 咁都記得......因為755爛左. 我買唔到薄海棉既755.

不過我都只係用黎墜一墜塊板!! 唔多用既!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-4 09:13 發表

我岩岩 去新x星 買左塊 1.0 既 755 liness" />
check check 好wor. 755好似唔打得!!!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-4 09:54 發表
多謝昨晚光臨敝會的各位兄弟 , 希望你們有時間便再來。
病好一定會來, 喉嚨發炎兼背傷呀!!! 又唔飲得啤酒.......

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-4 10:16 發表
啤二啤包你好!
上個禮拜我就係未好返就同你地啤......第二朝起身又痛返...唔講得笑!! 戒一輪酒先!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-4 10:36 發表

防兄!老實講,我覺得係因為你唔上來KO佢地,所以你先周身蟻!
可能上去打左一次後,咩事都無,分分鐘D波仲高左一班
哈!! 我點打丫!!?? 你地咁鬼人強馬壯.......打一兩局後, 行路都行唔到都有之!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-4 10:42 發表

後果會點無人知,所以睇你自己啦
如果我係你就上左來先算
其實我噚晚打左....哈哈!! 周身腰痛, 今朝幾乎返唔到工. 一陣要去睇 staff clinic. 11:15am appointment

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-4 10:51 發表

因為你唔係上去同大C佢地打
同大C打, 可能我已經無可能再上黎forum啦!

死左!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-5 17:14 發表
大 c 在等防守王
no no....佢地有個仲勁既防守王. 我係屎波王!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-5 17:22 發表

打過先知
我見佢打兩板都嚇到我想逃跑啦!! 大C氣勢太強橫啦!

發新話題
最近訪問的版塊