發新話題

【百靈鳥球局】6月3日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館之長膠之夜

補足...我是正貓君子,不邪架
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-4 09:33 發表
補足...我是正貓君子,不邪架
邪邪, 3gp is waiting for u

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-4 09:13 發表

我岩岩 去新x星 買左塊 1.0 既 755 liness" />
check check 好wor. 755好似唔打得!!!!

ha ha ....e個 3gp, 成日看我打波....比佢看穿晒, 唔洗打一定書比汝
香港乒乓網

打 Bamboo la....HKTTF D 賽事唔會禁架
香港乒乓網

邪邪=Bamboo

多謝昨晚光臨敝會的各位兄弟 , 希望你們有時間便再來。

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-4 09:54 發表
多謝昨晚光臨敝會的各位兄弟 , 希望你們有時間便再來。
病好一定會來, 喉嚨發炎兼背傷呀!!! 又唔飲得啤酒.......

多謝大c昨天熱情款待我們的網友, 抱歉小弟昨天要 OT 未能出席 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-4 09:58 發表 病好一定會來, 喉嚨發炎兼背傷呀!!! 又唔飲得啤酒.......
啤二啤包你好!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 4-6-2008 09:36 AM 發表
ha ha ....e個 3gp, 成日看我打波....比佢看穿晒, 唔洗打一定書比汝
3GP佢唔係睇你打波,其實佢對你............
小心D

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-4 10:16 發表
啤二啤包你好!
上個禮拜我就係未好返就同你地啤......第二朝起身又痛返...唔講得笑!! 戒一輪酒先!!

引用:
原帖由 防守王 於 4-6-2008 09:58 AM 發表

病好一定會來, 喉嚨發炎兼背傷呀!!! 又唔飲得啤酒.......
防兄!老實講,我覺得係因為你唔上來KO佢地,所以你先周身蟻!
可能上去打左一次後,咩事都無,分分鐘D波仲高左一班

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 4-6-2008 10:03 AM 發表
多謝大c昨天熱情款待我們的網友, 抱歉小弟昨天要 OT 未能出席 !!
唔好講大話好,係唔係因為上次唔記得著返條褲走,所以要係屋企閉關

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-4 10:36 發表

防兄!老實講,我覺得係因為你唔上來KO佢地,所以你先周身蟻!
可能上去打左一次後,咩事都無,分分鐘D波仲高左一班
哈!! 我點打丫!!?? 你地咁鬼人強馬壯.......打一兩局後, 行路都行唔到都有之!!

引用:
原帖由 防守王 於 4-6-2008 10:39 AM 發表

哈!! 我點打丫!!?? 你地咁鬼人強馬壯.......打一兩局後, 行路都行唔到都有之!!
後果會點無人知,所以睇你自己啦
如果我係你就上左來先算

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-4 10:42 發表

後果會點無人知,所以睇你自己啦
如果我係你就上左來先算
其實我噚晚打左....哈哈!! 周身腰痛, 今朝幾乎返唔到工. 一陣要去睇 staff clinic. 11:15am appointment

引用:
原帖由 防守王 於 4-6-2008 10:49 AM 發表

其實我噚晚打左....哈哈!! 周身腰痛, 今朝幾乎返唔到工. 一陣要去睇 staff clinic. 11:15am appointment
因為你唔係上去同大C佢地打

大 c 在等防守王
香港乒乓網

發新話題