發新話題

【百靈鳥球局】6月3日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館之長膠之夜

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-30 14:19 發表
你呢個安排, 有無先得到大師既同意嫁!

我都係長膠wor!! 話晒後面果塊都係837!!!
轉了837? 你之前好似用755吧?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-3 23:23 發表
你地今天打得點 ar ?
死得好惨
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-5-30 22:46 發表
起名好似一些Disco搞活動咁!
呢個名同活動我以前都提議過

同 huge-wall 三長加埋有無11分
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-3 23:35 發表
同 huge-wall 三長加埋有無11分

11 ha ha ha
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 bond 於 2008-6-3 23:32 發表

轉了837? 你之前好似用755吧?
好野, 咁都記得......因為755爛左. 我買唔到薄海棉既755.

不過我都只係用黎墜一墜塊板!! 唔多用既!

we are all happy tonight

多謝
香港乒乓網

thank you

jlamlam...BrianDD 能否邪死你 ar
香港乒乓網

多謝你送快 755 比我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-4 09:24 發表
jlamlam...BrianDD 能否邪死你 ar
in my mind, u are the most邪

不會吧...他是邪王老祖忠 .....仲可以邪膠拉爆
香港乒乓網

發新話題