發新話題

【百靈鳥球局】6月3日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館之長膠之夜

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-3 12:17 發表
如果今日仲有人要 比回歸杯的錢﹐可以比輝 Sir

jlamlam , you can pay HK$50 to 輝Sir

3GP...... can you pay HK$50/head (幫埋你D friends 比左先 )
thanks for your approval

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-6-3 00:36 發表
今日比凉進毫抄完
明曰比大c抄
唔好玩la , 涼進毫高我好多班呀, 冇得比。
我好開心有新朋友和我打波 , 請你用長膠指教下我。

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-3 10:33 發表

你既精神係好值得欣賞. 但係一樣會死得好慘!!

大師實在超班得好緊要!!
請勿作大 , 我怕失禮死人呀.....

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-3 12:40 發表

請勿作大 , 我怕失禮死人呀.....
我上個星期一睹你既風采, 大攪poon魚後.....嚇到我都唔敢黎......

要練返一輪, 等到我夠資格可以拎到你五分我先至敢再黎!!!! 不過呢一日可能要等一年!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-3 12:35 發表

... what can i say .... take care buddy liness" />
just more ball games, more friends

i'm ok, just wake up from my bed.. now  i come back office.......
so need OT tonight....

我上週忘記拿牛仔幅走﹐我己通知乒之館.
可否幫我比輝 Sir
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-3 13:00 發表
i'm ok, just wake up from my bed.. now  i come back office.......
so need OT tonight....

我上週忘記拿牛仔走﹐我己通知乒之館.
可否幫我比輝 Sir

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-3 13:00 發表 i'm ok, just wake up from my bed.. now  i come back office.......so need OT tonight....我上週忘記拿牛仔幅走﹐我己通知乒之館.可否幫我比輝 Sir
無纙褲走?咁你太太有無懷疑你o牙!?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-3 13:06 發表
無纙褲走?咁你太太有無懷疑你o牙!?
所以佢今晚咪黎唔到囉!! 同埋點解病左.....定係傷左!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-3 13:14 發表 所以佢今晚咪黎唔到囉!! 同埋點解病左.....定係傷左!!

傷左

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-3 13:14 發表

所以佢今晚咪黎唔到囉!! 同埋點解病左.....定係傷左!!
過左一晚..............傷左
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

貓兄你上星期係乒之館做咩來

有無c兄可以幫手打個打話比46兄,叫佢起身

我今天中午才起身, 因為上週打了六日波.....太累了.
看下今晚有無時間來吹下水, 波便唔打 la
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

46 is still sleeping

佢又唔知醒??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 3-6-2008 04:37 PM 發表
佢又唔知醒??
唔知呀,我都係問下姐

你地今天打得點 ar ?
香港乒乓網