發新話題

【百靈鳥球局】6月3日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館之長膠之夜

乒之館
鰂魚涌船塢里10-12號長華工業大廈9樓B室   
Tel:3106-2098

jlamlam 煩請問問大C, 我們來會否太多人 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-2 15:00 發表
Max 4-6 guest subject to Big-C's approval
o.k. 冇問題啦 , 以球會友ma , 希望認識多d波友
在此多謝 mao 兄推介我們球會。

多謝大師 ...... 其實他人們都是來一倒大師的風采,記得幫他們簽名留念
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-3 00:24 發表
多謝大師 ...... 其實他人們都是來一倒大師的風采,記得幫他們簽名留念
我還想從大師身上學上一兩蕉防身自用

咁你聽日買兩 saw 蕉上去
香港乒乓網

今日比凉進毫抄完
明曰比大c抄
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

其實那些甲早球手不介意同我 ED丁丁打﹐輸多少都無所謂.
香港乒乓網

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-6-3 00:36 發表
今日比凉進毫抄完
明曰比大c抄
大師好識做嫁. 唔會炒人嫁

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-3 00:55 發表

大師好識做嫁. 唔會炒人嫁

我會全攻失
人唔炒我我自炒
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

明天有長膠黑星  Huge-Wall  看下你能拿多少分
香港乒乓網

Huge-Wall  ????
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-6-3 01:08 發表

我會全攻失
人唔炒我我自炒
你玩到咁大, 我無野好講!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-3 10:19 發表

防守哥 ... 不材會  陣力而為 架喇
你既精神係好值得欣賞. 但係一樣會死得好慘!!

大師實在超班得好緊要!!

不材今天應該來不到, Sick sick 地
你們打得開心 D .....

三場加埋過十一分己經算Win 左 huge-wall
香港乒乓網

如果今日仲有人要 比回歸杯的錢﹐可以比輝 Sir

jlamlam , you can pay HK$50 to 輝Sir

3GP...... can you pay HK$50/head (幫埋你D friends 比左先 )
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-3 12:11 發表
不材今天應該來不到, Sick sick 地
你們打得開心 D .....

三場加埋過十一分己經算Win 左 huge-wall
take care, we miss u

發新話題