128 1234567
發新話題

【百靈鳥球局】6月3日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館之長膠之夜

【百靈鳥球局】6月3日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館之長膠之夜

所有打長膠之人仕可獲優先與大師對賽

Date : Jun 3, 2008 (星期二)

Time : 6:00 - 9:00pm

Place : 乒之館 ( 太古地鐵站附近  )

1. (=^x^=) 可能要去
2.
3.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你呢個安排, 有無先得到大師既同意嫁!

我都係長膠wor!! 話晒後面果塊都係837!!!

鐘意就去啦,唔洗大c同意!
佢成日都好想比人ko!

我有空都要用全長膠去對戰

大師已愛上長膠
香港乒乓網

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-30 14:19 發表
你呢個安排, 有無先得到大師既同意嫁!

我都係長膠wor!! 話晒後面果塊都係837!!!
你果快 837 好似用來 做 Decoration Only
香港乒乓網

我果塊755,主力用來拉波同橫打

昨天有一奇景.....Phantasy 居然在遠枱用反手橫打長膠反沖過來 ......嚇到我目瞪口呆 !!  下次教我
香港乒乓網

i will go  wor
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

太遠了~哈哈~

起名好似一些Disco搞活動咁!

BrainDD. welcome you ...remember time is 6:00-9:00pm
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-31 01:43 發表
BrainDD. welcome you ...remember time is 6:00-9:00pm
ok...............yeah
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

play with me la too

BrianDD 打長膠可以說是小貓的前背, 可以用長膠來沖爆, 又可以插, 又可以推, 仲可以撞.  出神入化.  一定令你地玩得好開心
香港乒乓網

到時你地見到四眼,有D似晶哥的人便是 BrianDD la
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-1 00:47 發表
BrianDD 打長膠可以說是小貓的前背, 可以用長膠來沖爆, 又可以插, 又可以推, 仲可以撞.  出神入化.  一定令你地玩得好開心
唔好令人失望la
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-1 00:48 發表
到時你地見到四眼,有D似晶哥的人便是 BrianDD la
晶哥
正wor
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

waiting for u

128 1234567
發新話題