27 12
發新話題

屯門波友

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

屯門波友

得閒出黎打下波男女老幼不拘

ok

我想join,通常平日夜晚7點左右行閒。

主拍 - nittaku rutis C 75g
         - nittaku ludeack CS 88g (半收藏)
練習 - stiga ac carbon CS 85g

引用:
原帖由 z9825038 於 3/10/2012 02:12 發表
得閒出黎打下波男女老幼不拘
請問練波 or 計分,通常會在那個場打
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012-10-3 11:31 發表

paul師兄都係屯門友@@"?

- nittaku ludeack CS 88g (半收藏)

引用:
原帖由 滴滴仔 於 3/10/2012 12:23 發表

paul師兄都係屯門友@@"?
係呀!C兄你識我

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012-10-3 12:37 發表

係呀!C兄你識我
咁又唔係bor~不過係論壇久聞你大名…咁je

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012-10-3 11:31 發表

無所謂,有波打就得
多數就大興打,放假就邊度都ok

引用:
原帖由 滴滴仔 於 2012-10-3 10:48 發表
我想join,通常平日夜晚7點左右行閒。
ok.介唔介意比電話我方便聯絡

引用:
原帖由 滴滴仔 於 4/10/2012 08:54 發表

咁又唔係bor~不過係論壇久聞你大名…咁je
真係唔敢當 小弟只是喜歡以球會友,大家一起開心打波,交流切磋

咁就多多傳授下小弟。

引用:
原帖由 z9825038 於 4/10/2012 10:37 發表

無所謂,有波打就得
多數就大興打,放假就邊度都ok
今個星期六(6/Oct)2-4pm 我在天水圍book左場,請問是否有時間來打波

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012-10-4 11:08 發表

今個星期六(6/Oct)2-4pm 我在天水圍book左場,請問是否有時間來打波
要返工唔好意思,我又係荃灣返工,放工可以約打波

引用:
原帖由 z9825038 於 4/10/2012 13:47 發表

要返工唔好意思,我又係荃灣返工,放工可以約打波
下星期若有時間,可pm 我約打波 多謝C兄賜教

hi all , i like to play 2   if  time    ok

引用:
原帖由 looks 於 4/10/2012 14:28 發表
hi all , i like to play 2   if  time    ok
C兄,原來你都係住屯門 上次同你切磋學到很多野,幾時再教我多兩招

想問下你地大約系邊個年齡到??

hey~英雄莫問年齡ma

引用:
原帖由 owcw 於 5/10/2012 00:58 發表
想問下你地大約系邊個年齡到??
請留意樓主標題....得閒出黎打下波男女老幼不拘

只可話你知我地的 Age range 係 0歲 至 100歲

27 12
發新話題