發新話題

【乒工廠球局】: 6月5日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局 full

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
<港聯清乒覆> 如果我們六人以上同時到齊, 那就可否開夠六張, 速戰速決!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-2 17:20 發表

無問題!!!liness" />
唔該晒!! 打完整返個宵夜先!!

我們又多了一位清乒到來了!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-3 10:16 發表

貢多
我地係去打比賽, 乒工一, 二隊, 主客總共四場, 你話七個多?? 我話少呢?!!?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-3 10:25 發表

又係喎 .... 4場每場起碼 3個人 ...
我希望六個人, 每人打四場, 攪掂!!

我地有七個人, 我最屎, 所以我唔打. 我會做啦啦隊!!!

更正啟示:

港聯清乒今晚會有總共八位到訪乒工廠!!

到時請多多比面.

引用:
原帖由 廠長 於 2008-6-5 12:08 發表

咁要加位先!!!
唔好意思! 若多人, 可打快D掛! 我諗. 我預計我們八人都出齊. 都時研究怎打!

謝謝安排!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-6 01:03 發表
今晚多謝防兄放水, 唔使食旦. liness" />
你地唔好再玩野, 個個睇住我打波, 都陰陰咀笑我屎啦!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-6 10:37 發表

王兄都有放水 比不材 ......  太厲害喇 , 冇得打 ........... honey ((((((( 吾要凸訓  ... 謝謝 王兄請飲啤啤
又話唔飲得. 嘩!! 你飲啤啤仲快個飲水水!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-7 00:13 發表

夏美姐姐唔響到佢重勁呀
我又唔覺, 佢完全無受到壓力wor! 話飲就飲, 一野乾左!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-7 00:17 發表
下次唔食涼粉再飲過.
唔好學廠長wor!! 好易出事!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-7 00:28 發表

moon moon 大個仔喇......唔會好學唔學嘅
咁又係, 不過廠長真係唔話得, 食完涼粉再啤......夠膽色!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-7 00:30 發表

佢搏 Sick 啫
我就唔方唔sick. 今朝起身失左聲!!! 可能就係你噚晚幫我叫果碟炸皮!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-7 00:33 發表

真係好味到連聲都無
咪就係多謝, 加唔該你幫我叫囉!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-7 00:44 發表

唔係次次有事嘅

可能果檔涼粉唔係純正用涼粉草整都未定
仲要唔同啤啤有唔同效果呢!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-7 00:49 發表

可能涼粉同啤啤今次好 Match .....所以無事
如果可以黎乒工打波打早D. 十點散水就去大排檔, 仲正!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-7 00:59 發表

妖.........我而家要同大家宣布

以後同防守王打波唔準過十點

因為咁做會影響防守王去
你咁講, 以後所有球局都打到十一點啦! 邊有人鍾意同我打. 你估我係六爺咩?!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-6-7 01:02 發表

想打就會打到11點

但想同防守王 就只好打到10點
呢個最好!!

(唔好洗人地版lu....我地洗返自己果邊啦!)

發新話題