發新話題

真係要投訢某君一下!

真係要投訢某君一下!

吳知各位有冇遇過咁既情況!

最近同親呢位仁兄打波(比賽)(名吳開啦, 只知佢很喜歡打粒仔), 佢D波都幾OK既, 但次次出口術, 未打已講一大輪有關勝負的廢話, 到比賽時, 打一球講一球, 真係覺得好心煩, 嚴重影响打球的集中和情緒, 話佢又覺得吳好意思, 真不知怎辦?!

例如: 當佢 WIN 左一球, 就話: 我打得咁好, 你抵輸啦......

......

總之, 比佢技術性擊倒, 小弟心服口服, 但用口術 WIN, 實在有點兒...

各位認為如何?!
本帖最近評分記錄

多謝貓兄的意見, 我都好想避佢, 但吳知點解, 成日比賽都撞倒, 真係寃魂不散....

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-10-1 01:16 發表

太佬邊個貢堅, 等細佬可磨練一下心志!
哈哈, 你不用磨練啦, 以你的道行, 直情可以和佢抗衡....當然, 你的口術對人有正面作用和講笑性質, 完全可以接受, 而佢既就係毒咒, 聽完立即死亡!!!

邊個? 奇人異士一位...世間難求!!!

引用:
原帖由 tigerone 於 2012-10-1 01:41 發表
如果比賽時咁多野講,可以向球証投訴叫佢收聲
正式比賽未撞過(指乒總及康文署果 D), 但私人比賽則碰過 N 次...

佢其實有 D 似熟賣熟, 但其實真係吳熟...小弟亦吳想因此而嘈交, 世界很細小, 山水有相逄, 無謂見面面左左...

所以要開始練閉氣神功, 驅走這些 "毒咒" !

很多謝 OLD-CAKE 的指點.....

你真厲害, 一講就知係邊個 (都係果句, 不會開名), 總之, 以後當佢廢既, 兼當自己聾咗, 免得被六子琴魔所傷, 集中精神, 趙佢!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-10-3 23:15 發表
我近來連續被兩位粒仔高手打敗, 莫非.....................
那兩位粒仔高手是用技術性擊倒你(或你當天狀態不佳)嗎?!

DRY 出口術而獲勝者才是那 "神秘人" !!!

發新話題