27 12
發新話題

徵求波友- 2/Oct 星期二 (3-5pm) 荃灣蕙荃體育館壁球場#2

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

徵求波友- 2/Oct 星期二 (3-5pm) 荃灣蕙荃體育館壁球場#2

請問邊位球友有興趣來打波,交流切磋
費用按人數平分
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

2/Oct 星期二是假期日子,有無C兄放假可以來打波

paul 兄,我應該可以,
其實我們有否見個面同打過波呢
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 27/9/2012 12:52 發表
paul 兄,我應該可以,
其實我們有否見個面同打過波呢
多謝C兄賜教 Welcome
可能我地在球局見過,但唔知打過波未 知道C兄是高手,到時要多多指教
可否pm我留電話方便聯絡

Paul 哥開局啦  !!

回復 4# 的帖子

我只係老餅來喞,大家街坊,見下面打下波,識多個波友都好
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 tommy 於 27/9/2012 13:27 發表
Paul 哥開局啦  !!
Tommy兄,你住在荃灣

引用:
原帖由 old-cake 於 27/9/2012 13:46 發表
我只係老餅來喞,大家街坊,見下面打下波,識多個波友都好
其實小弟不是住荃灣是住屯門,只是經常在荃灣出入,而荃灣開球局比較容易找到波友

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012-9-27 13:58 發表

Tommy兄,你住在荃灣
No,  住在另一邊的HK  East!!

回復 8# 的帖子

OH, I C

引用:
原帖由 tommy 於 27/9/2012 14:18 發表

No,  住在另一邊的HK  East!!
係香港島東,定係比政府收地迫遷的香港東北

引用:
原帖由 old-cake 於 27/9/2012 14:19 發表
OH, I C
C兄個簽名好有深度 very good

回復 12# 的帖子

just want to be happy on the rest of my life

仲有一個位!請問邊位球友有興趣來打波

現在有幾人打呢

引用:
原帖由 old-cake 於 1/10/2012 20:58 發表
現在有幾人打呢
你,我及一個球友共3個人。所以仲有一個位

引用:
原帖由 反膠王子 於 1/10/2012 21:12 發表
無假放
C兄,唔緊要!下次實有機會同你切磋

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012-10-1 21:08 發表

你,我及一個球友共3個人。所以仲有一個位
thanks

只是太遙遠了,  否則我會填補第四個位.

27 12
發新話題