36 12
發新話題

會名何解

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-9-26 16:35 發表
擺喜酒沒有請他
後悔請佢

引用:
原帖由 金擇魚 於 2012-9-26 04:04 發表
仲有冇影相呀?康泰時壞左未,換DSLR未?
人地現在好先俊架

回復 21# 的帖子

看來先生對我們的會長有點恩怨
主板:
副板:

引用:
原帖由 davidlung 於 2012-9-26 16:52 發表
看來先生對我們的會長有點恩怨
現在冇...因為也不是朋友...張來也不會

KitKit003,首先多謝您的意見、和我不談也吧!

引用:
原帖由 張敬樂 於 2012-9-26 17:12 發表
冇諗住同汝談!!

回復 27# 的帖子

先生請息怒,請恕小弟無禮,難道先生你從沒負過人嗎,有時忠義兩難全,很難兩全其美,所謂冤冤相報何時了呢,我們打波是求開心,如有冒犯,請諒
主板:
副板:

引用:
原帖由 davidlung 於 2012-9-26 18:29 發表
先生請息怒,請恕小弟無禮,難道先生你從沒負過人嗎,有時忠義兩難全,很難兩全其美,所謂冤冤相報何時了呢,我們打波是求開心,如有冒犯,請諒
你吾明,比人出賣豬仔,既情況!

楼上兄台上网有无一星期?5知有网語咩

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 sgg 於 2012-9-27 14:21 發表

小弟有小小野唔明,想請教下
義肢我有聽過,不過義乳又係咩來?
sgg 唔知咁解釋你明唔明呢

義乳,又稱人工乳房、假乳房。是針對乳腺癌患者,做了切除手術後的替代品(假肢的一種,區別於成人用品,為手術康復品)義乳常用材質是醫用矽膠,矽膠是一種高活性吸附材料,屬非晶態物質,其化學分子式為mSiO2·nH2O。不溶於水和任何溶劑,無毒無味,化學性質穩定,除強鹼、氫氟酸外不與任何物質發生反應。各種型號的矽膠因其製造方法不同而形成不同的微孔結構。矽膠的化學組份和物理結構,決定了它具有許多其他同類材料難以取代得特點:吸附性能高、熱穩定性好、化學性質穩定、有較高的機械強度等,義乳款式多樣,如雪倫義乳就有EL、SL、VL、FL等系列,適合各種乳腺切除患者術後佩戴。
主板:
副板:

引用:
原帖由 sgg 於 2012-9-27 14:32 發表

再次地,係“唔”明呀。
不過睇你怨念咁大,
比人賣豬仔既情況都好慘情下喎。
小弟最多借張紙巾比你...
你喊出來吧!
唔好再忍啦 XD
同你好熟,??青山又走犯

引用:
原帖由 davidlung 於 2012-9-27 15:30 發表

sgg 唔知咁解釋你明唔明呢

義乳,又稱人工乳房、假乳房。是針對乳腺癌患者,做了切除手術後的替代品(假肢的一種,區別於成人用品,為手術康復品)義乳常用材質是醫用矽膠,矽膠是一種高活性吸附材料,屬非晶 ...
吾使理呢d搞史昆

回復 9# 的帖子

樂哥仔, 居然你係會長呀..真係估你唔到呀..寶字

引用:
原帖由 popo_wong2001 於 2012-9-28 10:31 發表
樂哥仔, 居然你係會長呀..真係估你唔到呀..寶字
AH......寶

36 12
發新話題