發新話題

jcclee真人

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

jcclee真人

今日系貓館打波見到一位高大威猛既猛人,見佢打波板板有力,佢走佐之後太陽話佢就系jcclee,真系失敬失敬
thank god I found you,all my wish and dream some how become reality

哈哈, 鍾少.....你都幾好波底吖 !
本帖最近評分記錄
  • alanchan +6 有相有簡介才會中毒 :P 2012-9-13 00:06

你應該一見就心中有數是他, 走了才問, 有冇遲D?!
<-->
.

其實係我講
關一蚊教練咩事
本帖最近評分記錄
  • jcclee +100 貼相薄酬 2012-9-12 23:58

我都有幸係華星見過jclee一次,真係好有才子風範
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

我有幸曾經跟乒器專家真人版jclee打過幾局波了

仲有塊AN柄
你要唔要番D相??

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-9-13 00:21 發表
仲有塊AN柄
你要唔要番D相??
嗰塊有d 唔捨得放....(不竟是20年前的製品)

d 相你幫我keep 住先, Thanks.

好再小弟一早就認識jcclee兄啫,唔係就跑輸大巿喇!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

J公子

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

我之前和他在球局有一面之缘, 再碰到他已是一年多之後, 老眼昏花, 認不到他, 險些在乒器專家前出醜.  其實Jcclee除了乒乓球外, 還有其他強項, which is ...

士 look 假。J 兄好似 Batman 有好多西利野。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

我同鍾少都係後尾先知係jcclee
TSP Swat ST
Tibhar Evolution MX-P
Nittaku Fastarc C-1

引用:
原帖由 max225588 於 2012-9-13 18:44 發表
我同鍾少都係後尾先知係jcclee
琴晚 max225588 都係度咩 ?
邊個係你呀 ?
(哦, 我知道了, 是用 Innerforce ALC 橫板的)

發新話題