23 12
發新話題

有無人睇蒙面超人??

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

有無人睇蒙面超人??

新果隻蒙面超人wizard你覺得好睇嗎??

我都係鍾意1~7號,話哂童年往事,最靚係3號!

變身!!!!!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kitkit003 於 2012-9-12 23:09 發表
變身!!!!!!!!!
喂!教練哥哥,舊款唔係咁噃?

我只係鍾意RX

``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

RX都唔錯,往後過D真係越離越失望!

金剛三號…:;?//?!!-…變 靚D
<-->
.

RX太好看了,好難再超越它
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

我覺得V3和RX都靚仔,但RX有小小似卡爾巴!(強植裝甲)

回復 5# 的帖子

江太郎真係好型好靚仔,有d似黃凱芹
佢係剛剛做完的帝騎裹有出現,做番rx,你地可以去看看
不過佢好似老左小小同肥左,不過已過了n年,奇實佢已保養得唔錯啦

我鍾意洪大龍/洪飛虎..................風雷電
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

回復 2# 的帖子

反而以前唔係好睇,因為果d唔靓
我都是由 rx 睇起,真係好好睇,主角靚仔,rx又型,仲有唔同型態,真是睇到津津入味
現在鍾意555,劍,甲鬥王,帝騎,w

回復 6# 的帖子

唔係禾!現在果d都好好睇,好似decade, w   etc........
不過有d係唔好睇既,個人覺得最差是嚮鬼

有呀!魔法師?

<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-9-13 14:30 發表
[img]http://www.hkreporter.com/talks/attachments/day_110708/110708141393fdbca4bf56492a.jpg[/img]
嘩!正到無朋友...........  i love v3 !
重係新板.......

I love wirzard

I like this one >>>
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

我中意呢個

23 12
發新話題