93 12345
發新話題

【乒工廠】: 慶回歸乒乓球大賽 乒工廠啦啦隊!!!!!!

【乒工廠】: 慶回歸乒乓球大賽 乒工廠啦啦隊!!!!!!

我地乒工廠有一隊參賽,呢次係我地第一次參與的大型賽事,我地一定要聲援佢地,會員們有時間就報名參加啦!

日期 - 6月8日
時間 - 9:00AM
地點 - 理工大學

隊伍成員為 :

1.羅殺
2.Danny
3.oldcake
4.james007
5.Candy
6.garfield
7.Ting

啦啦隊成員 :

1.Gary
2.Joey
3.YY
4.Myron
5.諾
6.
7.
8.
9.
10.

引用:
原帖由 明天 於 2008-5-30 17:21 發表
你地就好啦, 人強馬壯,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,仲有啦啦隊
我得孤伶伶一個 , 到時你地一哎, 我肯定手震腳軟
順便幫埋你啦!!!

咩日期時間知道未??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-5-30 17:25 發表
咩日期時間知道未??
UPDATE

draw
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我整番幾個啦啦球先......

應該可以到

呢日唔得閒, sorry!

Oh on 8 June, I will not be in HK ar.

But I support our team, add oil, add oil.

世上最强啦啦隊(背心短裙加獅吼)......勁呀
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

著短裙記得打底喎........

係咪少左一個teamate??

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-5-31 10:39 發表

sorrie..不用打底...係男士著....蘇格蘭式.....

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-5-31 10:39 發表

點打

願聞其長

引用:
原帖由 瑤瑤 於 31-5-2008 10:50 發表

sorrie..不用打底...係男士著....蘇格蘭式.....   

我要做梁朝偉

可唔可以著左打比賽

走得靈活啲
方便啲
通爽啲

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-5-31 10:58 發表
走得靈活啲
方便啲
通爽啲
咁你唔使打啦...就咁樣黎樣去...都夠嬴  

引用:
原帖由 瑤瑤 於 31-5-2008 11:03 發表

咁你唔使打啦...就咁樣黎樣去...都夠嬴    
draw

對手嚇到暈左, 今次唔使祖兒出場喇

sure win....

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-5-31 11:12 發表

draw

對手嚇到暈左, 今次唔使祖兒出場喇
絕招.....飛毛腿都出埋....冇得輸啦!

93 12345
發新話題