發新話題

[砌版討論] 新手砌拍橫板求意見 : 板:狂飆皓 正:X(仲未諗到O_O) 反:Acuda S3 咁砌好唔好 $900內砌唔砌到

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

新手砌拍橫板求意見 : 板:狂飆皓 正:X(仲未諗到O_O) 反:Acuda S3 咁砌好唔好 $900內砌唔砌到

我打橫板嘅
打法:弧圈快攻型
板:狂飆皓 正:X(仲未諗到O_O) 反:Acuda S3
咁砌好唔好
$900內砌唔砌到,邊到買平D?_?

Acuda S3 - 雖然我冇用過(但有用過 S1 / S2)
個人覺得 S3 可能會太易透板....
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

正手用咩好

好奇問樓主的橫板是第幾 代,有說第一代好似冇貢好力, 不過狂皓橫板是有過性的

<-->
.

狂飆皓3/.\

引用:
原帖由 朱古力奶 於 2012-9-11 23:07 發表
正手用咩好
第三代....
正手可試Neo 省狂飆3 / Xiom Vega Pro
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

國套3定省狂3好用D

省狂is enough!!
Donic~Butterfly,DHS,Double fish,Xiom

引用:
原帖由 朱古力奶 於 2012-9-12 15:43 發表
國套3定省狂3好用D
省狂3 / Neo 省狂3 就可以, (最好是39度)

邊到買到O_O幾多錢?
反果邊最好用咩A_A

引用:
原帖由 朱古力奶 於 2012-9-12 16:04 發表
邊到買到O_O幾多錢?
反果邊最好用咩A_A
反手 - 銀V (vega Pro)

九龍 ?
華星 or 陞威
(價錢可上佢地網睇到, 呢度有他們的網頁)

多謝哂各位

正手可試Neo 省狂飆3 / 天極2

發新話題