發新話題

【舉報投訴】投訴okt07226

【舉報投訴】投訴okt07226

佢狂問長膠問題,點解唔一次過問哂,有灌水之嫌

你們2個名真系好似 ,成日以為系同一人

煮豆燃豆萁
豆在釜中泣
本是同根生
相煎何太急

< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

都喺德國隊Fans  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

<-->
.

請各版主留意他日後的動向.
如果仍然不改....禁止發言一星期,
再犯....禁止發言一個月.

(jcclee)

之前我已經有留意佢, 而且一直有給予機會.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 6# 的帖子

了解

我 Check 過佢在今日由 (13:48 - 13:52) 所回的10 個 posts :

回覆都是如下 :

Thanks for sharing
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

回復 8# 的帖子

有冇必要扣分

引用:
原帖由 okt05018 於 2012-8-31 16:06 發表
有冇必要扣分
一切只要依版規就可以, (應扣就扣)
我之前刪除了他不少的灌水 posts, 沒有扣到佢分....
估唔到佢仍然不知悔改 !

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=53463&page=1#pid737097

回復 10# 的帖子

再犯就扣分

Del post是應該
但有之前無同佢講過呀?

回復 12# 的帖子

我和jcclee兄都有,他說sorry

Sorry真係唔敢啦

暫且聽住先

論壇黑暗得黎都講道理既
你肯改就好啦

回復 16# 的帖子

引用:
原帖由 okt07226 於 2012-9-1 11:30 發表
老老實實
你呢句都算係灌水

回復 18# 的帖子

扣分同禁言
Re okt07226
真系last一次機會,下次,耶稣都無情講

發新話題