33 12
發新話題

[周五灣仔球局] 9月28日 (星期五) 8-11pm 灣仔駱克道體育館

[周五灣仔球局] 9月28日 (星期五) 8-11pm 灣仔駱克道體育館

9月28日 (星期五) 8-11pm 灣仔駱克道體育館 (5張檯 no 2,3,4,5,6)

每位收費二十五元
實施兩上兩落制,不設皇制,打足三局,賽前練習 不超過兩分鐘
請注意:有事來唔到要早一日通知,若人唔到又無通知,就當你放飛机。沒有合理解釋會列入    黑名單。

1. Tam校長
2. alberluk
3. alanchan
4. thynk
5. Ares
6. 藍劍
7. Sir_Wong
8. rxzzzvga
9. bond
10.Hody
11.PUI
12.evayyt
13.johnli
14.BDH
15.
16.Ricky
17.小日本
18.mic53
19.LCC
20.sprite2
FULL

join please

join please

want to join but don't know what skill level do you required?

引用:
原帖由 johnli 於 2012-9-4 09:54 發表
want to join but don't know what skill level do you required?
開到滴滴仔就可以了~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

多謝鼓勵, 咁計埋我啦.

以前都係同同事朋友打,沒打過街波.  想問物野係"二上二落".

引用:
原帖由 johnli 於 2012-9-4 11:02 發表
多謝鼓勵, 咁計埋我啦.

以前都係同同事朋友打,沒打過街波.  想問物野係"二上二落".
2個人打3足局(11分), 打完之後, 羸又好輸都好, 都要轉比其他人打~~~
因為一張檯容納4個人, 2個人打緊的時候, 有另外2個人在跟檯的~~~

< -- 新手中的低手

PUI , evayyt , johnli
added

明白晒, 多謝 Alan 師兄解釋.

唔好意思.  想問下乒乓波晒唔晒自己帶? 11pm後更衣室有冇熱水涼沖?

引用:
原帖由 johnli 於 2012-9-4 12:22 發表
唔好意思.  想問下乒乓波晒唔晒自己帶? 11pm後更衣室有冇熱水涼沖?
不使帶波,11pm後更衣室有熱水涼沖,不過不好沖太耐阻住阿姐收工

Join

真係開到滴滴仔就可以^^

主拍 - nittaku rutis C 75g
         - nittaku ludeack CS 88g (半收藏)
練習 - stiga ac carbon CS 85g

引用:
原帖由 滴滴仔 於 2012-9-5 00:01 發表
真係開到滴滴仔就可以^^
唔好對我太有期望, 技術呢家野, 我都真係無乜, 我成日搞d九樓敢高的波出來比人拍死的...

事實上我都係想出一身汗姐...
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-9-5 00:17 發表

唔好對我太有期望, 技術呢家野, 我都真係無乜, 我成日搞d九樓敢高的波出來比人拍死的...

事實上我都係想出一身汗姐...
咁樣樣我要睇番個日返咩更先

主拍 - nittaku rutis C 75g
         - nittaku ludeack CS 88g (半收藏)
練習 - stiga ac carbon CS 85g

引用:
原帖由 BDH 於 2012-9-4 22:03 發表
Join
ADDED

Pls count me in.

引用:
原帖由 TS2010 於 2012-9-12 18:03 發表
Pls count me in.
ADDED

校長 : 代 Ricky 留位

今回終於有人倍我飲啤酒了!

33 12
發新話題