發新話題

粉嶺和興體育館附近招球友。

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
是否7/9 at 2000-2200在聯和墟開球局,我也join.
CHAN

7/9號 星期五 我只可以由9點開始

現在先報个名吧,有興趣的請跟貼報名,確定人數後才租场。

暫定
時間: 2012年9月7日,晚上8點至10點。
地方:粉嶺聯和墟體育館
費用:平均分

我先報,
1, ttman

引用:
原帖由 ttman 於 2012-9-3 01:59 PM 發表
現在先報个名吧,有興趣的請跟貼報名,確定人數後才租场。

暫定
時間: 2012年9月7日,晚上8點至10點。
地方:粉嶺聯和墟體育館
費用:平均分

我先報,
1, ttman
+1

我跟 打得幾多就幾多 遲到都要來

引用:
原帖由 necky 於 2012-9-3 14:13 發表
我跟 打得幾多就幾多 遲到都要來

9月5号晚會訂埸,6号作實,歡迎有興趣的球友盡早報名。

回復 19# 的帖子

我地都想打,不過要星期日,因為吾洗反學,仲系丁組,原因係(無乜打比賽)!曾經系北區攞過吾小獎,ok嗎?

引用:
原帖由 gg6498 於 2012-9-5 18:59 發表
我地都想打,不過要星期日,因為吾洗反學,仲系丁組,原因係(無乜打比賽)!曾經系北區攞過吾小獎,ok嗎?
當然OK啦,到時再约。

引用:
原帖由 ttman 於 2012-9-4 12:51 發表
9月5号晚會訂埸,6号作實,歡迎有興趣的球友盡早報名。
已經租左9月7曰晚上9-10點聯和墟體育館7號枱,因为8-10點已經满左,真唔好意思,下次只好早D訂場。

引用:
原帖由 ttman 於 2012-9-6 01:53 發表

已經租左9月7曰晚上9-10點聯和墟體育館7號枱,因为8-10點已經满左,真唔好意思,下次只好早D訂場。
暫畤答應出席的有: ttman, st6788 和 necky。首次約球,小小地一粒鐘當熱身,互相認識一下。

回復 29# 的帖子

我都想黎,不過9月7号我地答應左某球隊去佢地球管練波,因為孔軍X會到,睇下下次星期日開局好吾好?我住得好遠架!以前就住北區!我係打橫板拉波!

7/9 at 2100-2200在聯和墟球局,我也join.
CHAN

回復 33# 的帖子

OK

回復 32# 的帖子

好,有機會再約。

首次球局雖然時間短了點,但氣氛算唔錯,四个人有講有打的,出下汗,快樂乒乓,下次再約。

快樂乒乓

遲D會否在保榮路體育館開球局?(冷氣大過聯和墟好多)

引用:
原帖由 william011894 於 2012-9-8 22:35 發表
遲D會否在保榮路體育館開球局?(冷氣大過聯和墟好多)
可以考慮,有機會再約。

幾分鐘到和興,睇下有無機會約打波=]

發新話題