發新話題

【百靈鳥球局】5月29日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 14:04 發表
大師 同 巨牆兄會好好招呼客人

我第一次同巨兄打, 三局加埋都唔夠 11分
牆哥手波....真係, 個場唔算好多位比佢放, 佢都無乜甩拖!!

聽晚可以度一度先....!!!

頂樓果度講到好似我地三個都唔係好sure得唔得咁wor!! wakakakaaaaa

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 15:18 發表
如果 firm 左去, 而唔到好似唔係咁好.....但如果你去, 我帶埋個 保零求比你...有車仔 (但車仔要還, 因為車仔不是我的)
我最憎車仔, 唔使客氣. 我拎得既, 點都攪掂佢. 大個仔丫嘛!!!
一樣啦!唔敢confirm實......哈呀

回復 13# 的帖子

我都排緊....不過無我份!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-28 22:42 發表
我好想明天去 ..............liness" />
咁你就去囉! 我未問女友.

致衰貓: 今晚不能來, 因踢波受傷的中指還未好! 希望很快有機會能再跟80了高人學野!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-29 10:44 發表

你唔來....想找...  , 亞信今早 8:00am 做手術, good luck to him la....liness" />
雖然我都唔識佢, 但係我會為他念經祈求手術成功.

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-5-29 15:15 發表
今天不用番工
你出門至球館要三粒鐘咁耐?!?!

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-5-29 15:18 發表
我先去tst拎野再約了friend食tea再去
恭喜你, 天氣好返好多!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-30 02:03 發表
我最后都有到, 以免比瑋仔閙
佢唔係鬧你, 係唱你...哈哈...

有無打到呀你!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-30 09:48 發表
我有, 仲比 大師三洞攪掂 liness" />
正所謂: 趙完就撇....你趙完唔識撇, 比人反"灼". 真係....唉....!!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-30 10:18 發表

唔好咁啦 , 比個機會我多d學習一下 la....liness" />
原來打長膠可以排快隊同大師過招架!!!???
咁我又打長膠先囉!!!

發新話題
最近訪問的版塊