發新話題

【百靈鳥球局】5月29日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

【百靈鳥球局】5月29日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館

Date : May 29, 2008
Time : 6:00-9:00pm

地址:香港
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

大師 同 巨牆兄會好好招呼客人

我第一次同巨兄打, 三局加埋都唔夠 11分
香港乒乓網

明天一定風起雲湧
香港乒乓網

Phantasy...上次你去有無同 Huge-Wall 打 ?
香港乒乓網

要排隊, 條龍好長下
香港乒乓網

如果 firm 左去, 而唔到好似唔係咁好.....但如果你去, 我帶埋個 保零求比你...有車仔 (但車仔要還, 因為車仔不是我的)
香港乒乓網

我好想明天去 ..............
香港乒乓網

noted.... big-C will wait u next time
香港乒乓網

我未必來, 工作好多...做唔晒 !!
Phastasy 同你果場未打完 .....我記得架

jlamlam....我已比你 KO 了, 可以放過我
香港乒乓網

你攪錯了,我的短信是今晚我會去百 0 鳥
香港乒乓網

just come back from  Hundred-Zero-Bird
香港乒乓網

i came la....other you will kill me
香港乒乓網

我最后都有到, 以免比瑋仔閙
香港乒乓網

瑋仔, 保重身体 !!
香港乒乓網

我有, 仲比 大師三洞攪掂
香港乒乓網

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-5-30 10:17 發表

你識做啫 , 放返比我.... 多謝! 我真係要好好學習點應付長膠高手。
大師貨直價實 KO 我 !   心服口服 .......有幸與大師過蕉, 已很榮幸
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-30 11:30 發表

多謝關心呀,貓兄
剛剛先睇完醫生返到公司
瑋仔昨天你的戲好差
香港乒乓網

尋日做什麼咁快走.....!!  
你仲有無省 或 國狂 ??
香港乒乓網

Yiu Yiu

叫左你唔好穿高跟鞋 沖爆,

Mao
香港乒乓網

瑋仔我要十快鈄文角狂

(一快足夠, 但唔要 19號 )
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊